söndag 18 juli 2021

Två barn skjutna i Flemingsberg

UPPDATERAT

De kriminella tar inte semester utan fortsätter skjuta. Två små barn fördes med ambulans till sjukhus sedan de hade träffats av kulor vid 20-tiden i går kväll. Bra gjort! Inte första gången heller barn blir skjutna. De har dock inte livshotande skador så de kriminella hade tur. Polisen tog in ett antal kriminella till förvar.  Är det turkar den här gången också som när det gällde mordet på Adriana? De tre har stuckit utomlands på en lååång semester och blivit turkiska medborgare. Jo men det är bra. Alla som skjuter borde försvinna utomlands och aldrig komma tillbaka. Så vi blir av med dem. Stackars små barn! Minnen för livet. Men naturligtvis är det barnens eget fel. De ska inte vara ute efter klockan sju på kvällen förstås! Sic!

11:45

Jo det var så att Löfven sade att ”It’s not like they are going to get killed soon or something”. Utan man skulle prata lugnt med sina barn efter att en polis blivit mördad. Fy fan! 

13:31

Det var en femårig flicka och en sexårig pojke, som var ute och lekte och blev skjutna då i benen. De är syskon. 

20:45

Att politikerna inte har vett att hålla tyst! Vi är så trötta på att höra hur inrikesminister Mikael Damberg (s) nu säger "ansvariga ska lagföras". Ja vad i helvete tror han. Ska vi låta dem fortsätta att mörda poliser och sedan barn? Och tycka synd om de kriminella? Stackarna som inte har något val? Fy Fan! De ansvariga är regeringen! Lagför er själva!

20.7.2021

Pappan i familjen med barnen som blev skjutna vill prata med regeringen. Lycka till, säger jag. De lyssnar inte på någon alls. Folket har försökt få dem att lyssna i åratal nu. 

15:32

Nu är alla gripna släppta, alla nio, fanns inte tillräcklig bevisning. Ändra lagarna!

De här tre svenskarna blev turkar när de hade skjutit ihjäl Adriana. De begav sig till Turkiet och blev turkar där. Turkiet lämnar nämligen inte ut sina medborgare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar