måndag 20 mars 2023

Här kastar vi sten mot polisen

UPPDATERAT

 Kastar vi sten mot polisen? Nej det gör vi väl inte. Bara vissa som kommer hit utifrån gör så och nu har det upptäckts att en av dem var Hani Bilal Madi, 20 år. Han gjorde detta bara för att senare dela ut blommor till polisen när han och ungdomarna städade parken. Han döms nu till tre års fängelse för att ha deltagit i upploppen i Örebro mot polisen. Det är helt klart att han kastar sten mot polisen på en övervakningsfilm, som just polisen har tagit. Men naturligtvis skulle han inte få fängelse för detta. Det vet vi ju att sådana män alltid går fria. Han har också fått pris för den han är från Ordfront och Fryshuset. Så inte kunde han tänka sig att få fängelse nu.

Han var först omaskerad, men senare maskerad när han kastade sten. Det här visar tydligt att han är kluven mellan att vara hjälte och bov. De flesta av oss är inga helgon, men undviker dock att bryta mot lagar. Medan sådana som den här 20-åringen bryter mot lagen, när han tror sig komma undan. Vilket ofta har varit fallet med vissa invandrare. Det är det knepiga med människor som kommer från annorlunda kulturer. Och det är inte något konstigt med det. 

En religion och en kultur som handlar om att vi västerlänningar är undermåliga som är kristna och ska krigas mot vare sig det är i handling eller genom att luras och bedra kan inte anamma vårt märkliga svenska sätt att uppföra oss. Att vi är så underdåniga gentemot alla utifrån kommande att vi lägger oss platt för dem. Gör vi det? Nej det håller på att ändra sig. Och det här straffet för hjälten, men dock skurken Hani Bilal Madi är ett litet bevis på detta. Han har nekat till brott förstås. 

Här skrev jag tidigare om detta. 

21.3.2023

Här är ännu en som kastat sten, men bara senare när det kom för många poliser enligt Bulat Gusenov, som avtjänar ett straff på fyra år. Man kan konstatera att polisen har rätt att ta till våld. Det ingår i uppdraget. Det är därför vi har polis, för att inte allmänheten ska ta till våld. Det här är inte Mellanöstern. Och naturligtvis måste polis försvara annan polis, som befinner sig i utsatta lägen. Pust! Så tråkigt att behöva påpeka självklarheter i vårt samhälle. 

14:22

Och så en tredje, MMA-fightern Rahmads Stromanis som inte kunde hålla sig undan, inte gå därifrån utan som nu dömts till fängelse i 5,5 år. Han har konverterat till islam och var muslim då när detta hände i Örebro. Han tycker att ett år borde ha räckt i fängelse. Han ville bara protestera mot att en helig bok brändes. 

Har inte orkat se SVT:s version mot polisen av upploppen i Uppdrag Granskning, men rekommenderar den här kommentaren av Jens Ganman. Här uppträder hjälten Hani Bilal Madi och ger bort blommor till vanliga svenskar. Nämligen de som fick sina trädgårdar förstörda under upploppen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar