lördag 22 april 2023

Den morddömde 17-åringen gripen

 Den 17-åring som sköt och mördade Fredrik Andersson på ett gym fritogs när han skulle till tandläkaren. Men nu är han gripen igen. Han togs under fredagskvällen när polisen undersökte en adress i Strängnäs. 17-åringen var dömd till två år och elva månader och fanns på ett Sis-hem för tonåringar. Nu ska den gripne Frunze Saghatelyan återföras till kriminalvården. Han sitter i häkte. 

Teorin kring fritagningen var att han skulle få utföra det mord han redan hade fått betalt för. Polisen tror att hans familj har hotats för att han skulle utföra detta mord. Det mord han redan hade utfört gällde ju inte Fredrik Andersson. Men han försökte förhindra mordet, men blev då själv mördad. 

Det är bra att någon blir gripen igen som har rymt från Sis-hem, men det ska inte gå så lätt att frita en intagen. Denne mördare kunde genom sin mobil få kontakt med både familj och de som fritog honom. Han hade tre vårdare med sig från kriminalvården och handfängsel, men kunde ändå fritas av maskerade och beväpnade män. Vi får hoppas att han inte fritas en gång till nu för att utföra ännu ett mord. 


Den här späde 17-åringen är redan mördare. Och han fritogs tror polisen för att mörda igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar