söndag 2 april 2023

Rasmus Paludan dejtar en muslimsk prostituerad

UPPDATERAT

 En kvinna som Rasmus Paludan säger att han dejtar heter Aisha och är prostituerad. Han har inte tidigare dejat någon sådan muslimsk kvinna, men hon säger att det är helt normalt. Att hennes väninnor också gör så. Och att hon kostar en dollar för en timme. Hon har dock inte så många muslimska män som kunder. Hon tror det beror av att de inte har pengar. Dessutom gillar hon kristna, judar, de som inte längre tror eller ateister för de är bättre på att tillfredsställa en kvinna. 

Den 27-åriga Aisha är uppkallad efter Muhammeds favoritfru, som han gifte sig med när hon var sex år. Men han väntade tills hon var nio och hade då sex med henne. Rykten säger att också Muhammed var prostituerad, men om det nu är sant så var det enbart för pengarna, menar Aisha.

Rasmus Paludan säger att han väntade sig kravaller förra året, men det begrep inte svenskarna för de är dumma, menar han. Han ser sig inte som vinnare, för att detta inte fick de konsekvenser han hade trott. Detta beroende på att svenskar inte fattar. 

Han misstänktes för hets mot folkgrupp som ägde rum i Malmö förra året när han brände koranen. Civil Rights Defenders hade polisanmält honom för detta. Men det togs inte upp av åklagare utan betraktades som en del av yttrandefriheten i Sverige. Åtminstone när koranen brändes utanför Turkiets ambassad i Stockholm, men detsamma borde väl gälla Malmö. Samma land, samma rättsväsende. 

Däremot ska vi inte tro på Paludan och vad han säger utan källkritik. Han har ett mål här i livet och det är att gå emot islam. Så vad han säger om sin dejt Aisha behöver inte vara sant. Det kan vara en påhittad figur från hans fantasi. Hans parti Stram kurs vill ha etnisk rensning av "icke-västliga personer" och ett etniskt homogent land. Han fick 156 röster i det senaste riksdagsvalet i Sverige. 

21.4.2023

Jag hade tänkt att uppdatera detta och säga att självklart är det som står ovan ett Aprilskämt! Jag hann inte innan bloggen togs bort, men nu vet ni hur det var. Och man får skämta hur uselt som helst den 1 april i Västvärlden. Det gjorde också Rasmus Paludan. Där kom till slut uppdateringen nästan tre veckor senare. 


Så här ser kronprinsessan Aisha ut i sagornas och feernas värld. Helt overklig men absolut en flickidol. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar