fredag 12 april 2024

Jag har gett upp angående mord

 Jag jobbade länge för att få politikerna att bry sig om morden. Jag räknade dem och skrev till politiker särskilt då de socialdemokratiska när det fortfarande gick att göra något åt detta. Morgan Johansson justitieminister var glad över alla mord år 2020 för då skulle Trelleborg få ett stort fängelse tänk vad många arbetstillfällen det skulle skapa. Och att BNP plötsligt steg i början av detta år 2024. Vad kan det bero på? Visste ni att även alla brott och sjukvård för offer, kostnader för dessa brott också räknas in i BNP? 

Jag skrev till justiteminister Morgan Johansson om morden år 2019. Då hade jag räknat mord i tre år, men det blev inte ens ett svar på detta brev. Socialdemokraterna struntade totalt i de problem som invandringen medförde bara de fick behålla makten. Det var invandrarna som höll dem under armarna och gör det fortfarande. Det är därför de har så höga siffror som över 30 procent. 

Redan när de båda, mor och son, mördades på Ikea år 2015 så tyckte jag att socialdemokraterna kunde ha brytt sig. De var i Västerås samtidigt samma dag som Carola Herlin och Emil Herlin var på Ikea och mördades där, men inte sjutton kunde dåvarande statsministern Stefan Löfven säga något om detta. Det skulle ha varit främlingsfientligt. 

Men nu rusar alla politiker iväg till Skärholmen, för att lägga blommor där Mikael Janicki, 39, blev ihjälskjuten när han mopsade sig mot ett gäng ungdomar. Ja vill du vara lycklig eller ha rätt som Dr Phil brukar säga. Ursäkta mig! Huka er i bänkarne för nu laddar han om, som statsminister Tage Erlander en gång berättade som en rolig historia i den enkanaliga televisionen. Det andra skottet dödade Mikael Janicki nu. Så den roliga historien går absolut inte att berätta igen. Jag blir så trött på det Sverige som har blivit ett hopplöst land med gäng som bestämmer. 

Det är följden av en urbota idiotisk politik där vi skulle buga och bocka för nya invånare och myndigheterna annonserade (!) efter invandrare. Till vårt härliga land med alla bidrag och fri tandvård. Ja för nytillkomna förstås. Inte undra på att det kom hit horder av ungdomar, som många påstod att de var barn. Och så fick de uppehållstillstånd av socialdemokraterna för det var ju så synd om dem. Myndigheterna struntade i vad som var sant. Också Iraks försvarsministers familj fick bidrag i landet fast han hade full lön i sitt eget hemland. Han hade använt ett annat namn i Sverige. Lätt som en plätt!

Den nuvarande regeringen försöker nog så gott det går, men så länge det är så synd om alla hitresta vare sig de är kriminella eller inte så kan inte politiken ändras på riktigt. Kanske kan nu mordet på Mikael Janicki äntligen förändra något. Men så sades också när 12-åriga Adriana sköts ihjäl av ett gäng under förra regeringen. Mikaels syster stöttas nu av Adrianas mamma för de båda är bästa vänner. 

En majoritet av alla mord begås av personer med en icke-helsvensk bakgrund. En statistisk sanning. 


Mikael Janicki blev 39 år. Han är det senaste offret för ett förvandlat Sverige, som absolut inte går att känna igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar