måndag 18 december 2023

Socialdemokrat fick inte säga att Hamas är en terrororganisation

 Det var demonstration i Malmö i går för Gazas folk och då sade den socialdemokratiske talaren att "civila palestinier ska inte straffas för Hamas terrorhandlingar". Då blev hon så utbuad av publiken att hon inte kunde fortsätta sitt tal. Hon själv tyckte att det var normalt det hon sade, men uppenbarligen höll publiken på Hamas. Denna organisation är terrorstämplad i EU och i USA.

Hamas har försökt att utföra terror även i Tyskland och Danmark den senaste veckan så det finns infiltration av terrorister även där. Detta beroende på att palestinierna har varit hjältarna i Sverige och andra länder ända sedan Jan Guillou år 1969 åkte dit och lärde de palestinska terroristerna (fast då kallades de gerilla) att skjuta med k-pistar. Han var väldigt stolt över detta. Propagandan har sedan dess varit på palestiniernas sida hos vänstern. 

Nu svänger detta, men Malmö är sedan länge övertaget av islam och socialdemokratin. Där har socialdemokraterna styrt sedan 1919 förutom två perioder på 80-talet och 90-talet då borgerliga koalitioner styrde. Nu är det dags för partiet att ångra att palestinier har varit heliga i sin kamp mot Israel. 

Hamas bildades 1987 och målet för dem var att Palestina och Israel ska bli ett muslimskt område. Hamas har aldrig erkänt Israel som stat. Medan Sverige bland andra stater har erkänt Palestina som stat. Ett slags inbördeskrig pågår redan i Malmö med skjutningar i går på Almgården och två skjutningar mot ett radhus i Oxie. 

En palestinier i Malmö Saadeh säger att det enda de har är Hamas. De är de enda som "gör något medan andra bara pratar". Saadeh bor ensam (inga över 18 år bor där) i en lägenhet på 85 kvm i Rosengård i Malmö och han köpte en bil tidigare i år. Han verkar ha det bra i Malmö. Han flyttade till sin lägenhet för 13 år sedan. Malmö får drygt 6 miljarder i år i utjämningsbidrag från staten. 

PS. Jamal El-Haj var förstås också där på denna demonstration. Han är ju socialdemokrat och för en ständig kamp mot Hamas enligt honom själv. DS.

Enligt palestiniern Saadeh i Malmö måste de få återvända till sina hem för de har gett upp sin mark. Tidigare var de rika, men nu är de tiggare, säger han. Han är 47 år och har således inte alls gett upp sin mark. Men hatet mot Israel hålls vid liv genom åren. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar