tisdag 23 september 2014

Tredje världskriget

Det pågår i Mellanöstern. Återigen står religioner mot varandra. Det går alltid att ta till något slags troende för att starta krig. Se på Hitler, som försökte skapa något helt nytt utifrån att gå tillbaka till gamla religioner. Man kan se denne man som en föregångare till IS. Han ville skapa ett tusenårsrike med våld. Det fungerar aldrig, men skapar mycket lidande. 

Detsamma pågår nu bland de galningar som tror att de ska bli världens härskare. Det är ett totalt egotrippat företag bland unga män. Ibland går terrorismen i arv. Många säger att vår planet är ett sådant ställe där ondskan alltid kommer att finnas. Fan tro´t säger jag. Människor har en fri vilja och kan välja att bli onda. Och detta ser ut att ha permanentats i det infekterade klimatet i islams länder.

Tyvärr kan unga män (och kvinnor) inbilla sig att de strider för en god sak. Det gör den man som har tagit ett nytt namn och hans pappa, som inte vill framträda på bild på grund av att hans religion förbjuder detta. Galningar säger jag! De skyller allt på andra och hans son har åkt för att kämpa för IS för att skydda barnen. Vilken hjärntvätt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar