tisdag 27 april 2021

Att skämmas över Per Bolund (mp)

 Personligen har jag undivikit att skriva om Per Bolund, miljöminister från miljöpartiet, och jordaxelns förskjutning. För det är klart att jordaxeln inte påverkas av oss stackars människor. Den har att göra med krafter och motkrafter i vår omvärld. Inte då Norge eller Danmark eller ens USA och Ryssland utan det vi kallar universum. Han menade naturligtvis inte jordaxeln, men i hastigheten blev det så. Han menade väl att polen flyttar sig österut lite fortare än förut. Den magnetiska Nordpolen då. Det är sant det andra är bara dumheter. 

Att det är katastrof att ha en miljöminister, som ständigt ska skylla allt på oss människor är också sant. Det är att upphöja mänskligheten till något slags gudar, som kan bestämma över klimatet. Denna skrämselpropaganda har jag skrivit om förut för det har ständigt varit tio år tills vi skulle gå under på grund av vårt syndfulla leverne. Redan på 70-talet var det så enligt propagandan. 


Maurice Strong var FN:s miljövårdschef på 70-talet (han är död nu) och menade redan då att vi hade tio år på oss att vända utvecklingen. Sedan var det för sent. 


2 kommentarer:

  1. Du får väl glädjas dig åt att Bolund inte dyker upp i söndagskvällens
    partiledardebatt i Agenda i SvT ...

    SvaraRadera
  2. Tyvärr så kan faktiskt MP Clownen ha rätt
    https://www.aktuellhallbarhet.se/alla-nyheter/fredagskommentar/nar-granskad-forskning-ifragasatts-av-politiker-ar-det-ett-varningstecken/

    SvaraRadera