torsdag 1 april 2021

Philip Grahn har erkänt att han dödat Elin Klinteberg

 UPPDATERAT

Så trist att unga människor förstör sina liv genom att döda någon. Philip Grahn, 26, har erkänt i dag att han dödade Elin Klinteberg, men han erkänner inte mord, för det var inte hans mening att döda henne. Han menar att han inte har gjort något brottsligt. Tydligen har det inte landat hos honom känslomässigt. Han har stalkat henne och följt efter henne. Det har Elin själv berättat. 

Jag kommer aldrig förstå mördare. Det går en absolut gräns där mellan mig och andra människor och dessa som kan tänka sig att skada någon annan. Det här mordet får så mycket uppmärksamhet i medierna för då kan de hoppa över allt annat våld i samhället. Förr i tiden fanns det ett sommarmord på någon flicka, som kvällspressen följde. Men numera är det så mycket våld, att det bara spolas förbi under några timmar på internet och sedan tar något annat över. 

Det är också internet som tvingar fram mördare, för jag har vetat vem som var misstänkt sedan i går. Men undvek att skriva det. Nu är deras facebook-sidor borta, men de fanns där tidigare i dag. Vila i frid unga 18-åring. Du fick inte leva längre. För bedrövligt!

Inte heller detta är något aprilskämt tyvärr!

2.4.2021

I dag häktades Philip Grahn på sannolika skäl för mord. Han motsatte sig inte häktning och ska genomgå en liten sinnesundersökning under häktningstiden. Mordvapnet är funnet i en sjö. Han är förtvivlad över vad som hänt för det var inte meningen att hon skulle dö, men andra ungdomar har beskrivit honom som labil och att han kunde bli rasande samt trakasserade flickor sexuellt. Något är uppenbarligen inte helt okej med denne man. 


Philip Grahn har erkänt att han dödat Elin Klinteberg. Men han erkänner inte mord. För det var inte meningen. Så klart! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar