torsdag 23 september 2021

Damberg var rädd kallas rasist

 Det är en sensation att inrikesminister Damberg nu svänger totalt och menar att gängkriminella ska sättas åt hårt. Det ska städas i förorterna och gängkriminella ska kunna vräkas från sina hyresrätter. Kanske ska också sådana som Dree Low, som jag skrev om i går, då kunna vräkas från sin hyresrätt? Han är uppenbarligen delaktig i gängkriminella nätverket Husbys Hyenor och borde kunna sättas åt hårt enligt denna nya politik. 

Det går ingen nöd på honom så han behöver ingen hyresrätt i Kista uppenbarligen. Han var ju utomlands så sent som i förra veckan och togs på Arlanda när han återvände till Sverige. Han var anhållen i sin frånvaro. Socialdemokraterna har inga konkreta förslag ännu, men kommer att presentera dem i sitt manifest när de har hållit kongress i början av november. 

Men hårdare och tuffare ska minister Damberg nu bli. Dessutom vill han placera ungdomar längre tid inom LVU. Det betyder att unga över 15 år kan placeras i ett boende utanför hemmet med vårdnadshavarens tillstånd. Det låter som en mycket liten åtgärd i sammanhanget, men allt som kan behöva göras och kan göras är bra, men alldeles för sent. Socialdemokraterna har väntat in att särskilt sverigedemokraterna ska backa i sina siffror, men nu gör de inte det, vilket betyder att en stor del av befolkningen håller på deras politik. Och den går ju alltid att kopiera för att försöka vinna tillbaka väljare. 


Kanske gick det upp ett litet ljus för inrikesminister Damberg när han åkte med polisen för fem dagar sedan. Han ska nu bli tuffare och hårdare mot gängkriminella särskilt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar