söndag 19 september 2021

IS-kvinnor släppta utan vare sig straff eller stöd

 Jo det blev som man kunde misstänka att de IS-kvinnor, som var misstänkta för brott i Syrien, släpptes fria i det svenska samhället. Utan vare sig straff eller något stöd för att bli omvända från sin galna tro. De har måhända blivit ännu mer inbitna extrema jihadister eftersom deras barn togs ifrån dem. Men själva blev de utslängda i samhället med en tågbiljett och en adress till en socialjour. 

Så där behandlar man inte människor. Men det svenska samhället gör det. Att omhänderta dem och sätta dem i finkan skulle också stödja dem, för då kan de genomgå någon slags omvändelse från den jihadtro som de har. Kan tänka att de blir ännu mer hatiska mot det svenska samhället, när de aldrig tidigare har klarat sig särskilt bra här heller. Och barnen då? Borde de inte bli omhändertagna tillsammans med sina mödrar, som är den enda trygghet de trots allt har haft i sina korta liv. 

Här kan ni läsa om en manlig IS-återvändare som var inblandad i fusk med assistansbolag. Det enklaste var att fortsätta lura de dumma svenskarna på bidragspengar. Förstås. Han uppgav ett stort antal blufftimmar för att få försörjning, men befann sig inte ens på den ort där han skulle jobba åt assistansbolaget. 

Numera är det hundratals återvändare som befinner sig i Sverige och det finns extrema miljöer för dem att vistas i för att få stöd. De extrema imamerna har inte kunnat utvisas. Det är sex stycken, som väntar på utvisning för att de utgör ett hot mot landet enligt Säpo. Men utvisningarna kan inte verkställas. Dessa imamer anser att andra försöker bygga broar till de "otrogna" och att den underbara domedagen för muslimer inte kan komma förrän alla judar är döda. 

Det är svårt att se hur Sverige ska hantera allt detta med de lagar vi har. Inte ens om det blir regeringskifte kommer det att bli lätt. Moderatledaren Kristersson har sagt att det tar 20 år att komma till rätta med gängbrottsligheten. Det kan inte ta så lång tid för då hinner vårt välfärdssamhälle gå under. Och nu är majoriteten av invånarna i Malmö redan utifrån kommande om man räknar de som är födda i ett annat land eller har en eller två föräldrar som invandrare. Omkring 8 procent av befolkningen är muslimer i Sverige i dag. 

Förra året blev det olagligt att hjälpa terrorister, men inte att vara med i en terrororganisation. Det är inte olagligt att ha varit hos IS eller ha hjälpt till där, så länge det inte går att bevisa att de har gjort något olagligt. Därför släpps nu också IS-kvinnorna ut i samhället. Det behövs vittnen och/eller bilder för att bevisa att just de har deltagit i olagligheter hos IS.


Det här är Ahmed och Noor som avrättades av IS för några år sedan. De kom från Göteborg. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar