lördag 15 januari 2022

Englands kungahus värre än en såpopera

UPPDATERAT

Prins Andrew får inte längre kalla sig HKH, hans kungliga höghet, och har blivit av med alla sina militära titlar. Han är dock fortfarande hertig av York. Men drottningen såg ingen annan utväg än att sparka ut honom från familjen eftersom Virginia Roberts stämning för våldtäkter fortgår. Domaren har inte lagt ned målet, som prinsen ville. 

Frågan är vad som händer nu. Kommer Virginia Roberts att erbjudas miljoner för att inte gå vidare till domstol. Det har ju hänt förut när hon betalades för att hålla tyst av Jeffrey Epstein. Och hon lovade att aldrig dra någon i hans närhet inför rätta. Men nu har hon gjort det. Hon bor numera i Australien, men stämningen äger rum i USA. 

Denna såpopera fortsätter sedan yngste sonen Harry till prinsessan Diana har hoppat av karusellen kring kungahuset och flyttat till USA med Meghan. Han är hertig av Sussex fortfarande. Men har annars ingenting med Englands kungahus att göra. 

Här skrev jag tidigare om detta. 

16.1.2022

Jodå prins Harry vill ha livvaktsbeskydd när han besöker Storbritannien. Han hotar med att dra kungahuset inför rätta om han inte får det. Kaxig prins det där. Eller också är det mammans död som spökar i bakgrunden. Detta livstrauma. Och att han vill ta väl hand om sin familj med två barn.Så här får vi aldrig mer se den 61-årige Andrew för han har blivit av med sina uppdrag för kungahuset och sina militära titlar. Här tillsammans med sina döttrar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar