fredag 21 juli 2023

Turkiet har arresteringsorder på Paludan

 UPPDATERAT

De kränkta muslimska staterna vill absolut ta död på Sverige och dessutom Paludan, som bara skrattar för han har aldrig haft lust att åka till Turkiet. Det blir värre och värre med krav på att aldrig mer köpa varor från Sverige i muslimska länder och att kalla upp alla ambassadörer i muslimska länder. Vart ska detta sluta? Salwan Momika ska väl utlämnas så att den där skrikande damen vid hans demonstration, som sade att han skulle bli av med huvudet, blir tillfredsställd. Av med deras huvuden finns med i Alice i Underlandet. Där är det drottningen som skriker detta. Och kungen i samma saga tyckte att alla som hade huvuden skulle bli av med det. Där är vi snart!

Migrationsverket ska utreda om Salwan Momikas skyddsstatus och uppehållstillstånd ska återkallas. Jo om Sverige gör så är staten skyldig till mord för inte låter något muslimskt land Salwan Momika leva om de får tag i honom. Han är inte säker i Sverige heller eftersom muslimerna närmar sig någon miljon här. Världen är galen och härskarna också. Särskilt de som identifierar sig med kalifer och sultaner från förr i tiden. Men låt oss skratta så länge vi kan. En liten tid vi leva här med mycket möda och stort besvär, som tomtegubbarna brukar sjunga. 

16:35

Nädå nu får alla svenska företag jobba i Irak. Det var fel det som sades igår. Så den högra handen vet inte vad den vänstra gör eller biter fel företag. Alla överenskommelser som gjorts med Iraks regering ska gälla, säger premiärministerns utrikesrådgivare Farhad Alaaldin. Hämtad ur Tusen och en natt tydligen. Ni vet han med lampan som innehöll en ande. Ingen ordning på de där länderna. De tror de har all makt i världen, men backar så fort någon säger åt dem. Ändra inga lagar i Sverige! Det här är rena farsen. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar