fredag 25 augusti 2023

Innan glädjen infinner sig

 Här nedan kan ni läsa en del av den första sidan i min nya bok, som jag nu har fått hemsänd till mig. Boken släpps den 8 september, vilket ni säkert redan vet. De stora tidningarna ska få ett recensionsex av den. Vi får se om den blir uppmärksammad. Den handlar om älsklingens sjukdom, men också om hela livet kan man säga och att glädjen är det som livet vilar på för annars mår vi inte bra. Följ din glädje så ordnar sig resten på något sätt. 

Många går fel i livet och tror att det handlar om rikedom och makt. Vi ser det just nu genom sådana makthavare som Putin. Det verkar som om världen aldrig kan bli av med denna sorts människor, som absolut ska bestämma allt över ett folk eller över människors sinnen genom hjärntvätt av någon slags religion eller värdslig lära. Eller genom att plåga sina närstående. 

Min bok är sammanfattningen av mitt livs insikter av vad som har hänt och händer på denna planet. Det är en snäll bok mot närstående, men inte så mot maktmänniskor. Det är beskrivningen av vad som hände familjen och hur samhället klarade att ta hand om människor. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar