torsdag 10 augusti 2023

Långsam invasion av islam

 Det förvånar mig att uppvaknandet till slut har kommit. Det är Turkiet och andra islamländer som har tvingat också Sverige att se vad som pågår. Religion är inte något privat i islamska länder utan blandas med politik. Så därför utfärdar Turkiet en arresteringsorder mot en kvinna som bränner en koran i Sverige. Länge har det varit självklart för mig, som inte är en bekännande kristen eller något annat, att alla sorters religion vare sig tro på gudar eller en diktator är förkastligt. Men det behövs uppenbarligen något mer än det som hände på 40-talet för att väcka människor. 

Problemet är att mänskligheten hellre tror på sina inre övertygelser än det som finns ute i verkligheten. I en mätning från Novus så menar 42 procent av de rödgröna väljarna att Kina inte påverkar klimatet mer än Sverige. Påståendet de fick ta ställning till var: "Det viktigaste är inte om Sverige minskar sina utsläpp - det viktigaste är att Kina gör det." Kineser släpper ut dubbelt så mycket koldioxid per person som svenskar, men antingen så tror inte rödgröna väljare på att koldioxid förstör världen eller också är de totalt inbäddade i sin tro på Sveriges skuld till klimatet. Inte så märkligt kanske när propagandan ständigt upprepas varje dag av makthavare och journalister. 

De flesta kvinnor är till vänster och vill ha tillbaka Magdalena Andersson som statsminister. Hon fick sitta för kort tid tycker de. Socialdemokraterna sponsrar också islam i Sverige. Det socialdemokratiska partiet har infiltrerats av Muslimska Brödraskapet sedan 90-talet. Detta för att partiet ville ha röster från muslimer. Imamer säger åt sina muslimska medlemmar vilket parti de ska rösta på. Och socialdemokraterna är det givna partiet. Så undergrävs demokratin. 

Redan 2011 skrev jag om islam och Muslimska Brödraskapet, som jobbade ihop med Broderskapsrörelsen som var socialdemokratisk. Numera heter denna rörelse Socialdemokrater för tro och solidaritet. Förra året skrev jag om islamisternas nyttiga idioter, som tror på allt som muslimer säger och anser att svenskar är islamofober. Martin Ådahl i centern var på muslimernas sida då. Men Omar Makram från Egypten menade att muslimska stater är tvärtemot vad Sverige och andra demokratiska länder står för och att satsningen på multikultur är felaktig. 

Fortfarande är Sverige under press och muslimer uppmanas att ta sig in i de politiska församlingarna och överallt i stat och kommun. Sameh Egyptson fick godkänt på sin doktorsavhandling, som hade som tes att Islamska förbundet i Sverige är kopplat till Muslimska Brödraskapet och att Sverige är infiltrerat av islamister. Vårt samhälle ska "räddas" av Muslimska Brödraskapet, för Sverige är ett av de värsta samhällen som finns i världen. Vi tror inte på Allah, den ende guden. 

I muslimska länder kämpar fortfarande människor för att överleva och därför tror de på det krigiska budskapet i islam. Denna inre syn på livet tar de med sig när de kommer till Sverige, där ingen på årtionden har behövt kämpa utan allt är ordnat ekonomiskt genom 40-talisterna och deras äldre släktingar. Och de tror att också här behöver islam ta över. Det är en absolut kulturell felsyn. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar