tisdag 14 oktober 2014

Anna-Maria ska rädda tio liv

UPPDATERAT
Hon gör det genom att dö själv i dag. Hennes respirator ska stängas av och hon ska sluta andas. Sedan  har familjen gått med på att hennes organ ska hjälpa andra. Hon är 29 år och visste att det skulle hända något innan hon fyllde 30. Hon var med i svenska Top Model och var modell i New York.

Hon hade fått veta av spåkärringar, som visste. Förkastliga sådana. Riktiga medier berättar aldrig något om någons död. Hon själv var övertygad om att hon inte skulle leva så länge. Och nu får hon rätt. Sådant brukar kallas för självuppfyllande profetia. Hon levde fullt ut säger hennes pojkvän Michael Benneville. Hon måste ta vara på varje timme för hon skulle ju inte leva längre än till 30.

En buss klippte henne när hon kom cyklande och hon slog huvudet så illa att det inte finns någon återvändo till livet.

Själv är jag övertygad om att jag ska bli minst 94 år. Det hjälper att tro. Visst är det så. Själen är många gånger starkare än kroppen. Och man lever på ett annat sätt än om man tror att livet är kort. Anna-Maria cyklade utan hjälm.
14.10.2014
Anna-Maria är död. Hon dog i morse vid 5-tiden. Vid 23-tiden amerikansk tid. Lungorna, levern och njurarna har tagits till vara för att ges till andra. En av dem en vän till henne, som behövde nya njurar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar