onsdag 29 oktober 2014

Johannes Brost tycker synd om sig själv

Skådespelaren gör tydligen vad som helst för att få uppmärksamhet för sin bok om sig själv. Så därför berättar han hur synd det var om honom som erkände ett brott, som han var skyldig till. Lite slår det runt i huvudet på mig. Jaha det är således boven som är offret? Detta hände för herrans många år sedan på 80-talet. 

Och det som är så gräsligt är att Johannes Brost blev dömd då, men andra kändisar gick fria. Hans självbiografi skulle ha getts ut på Norstedts, men där fick Eva Gedin kalla fötter eftersom hon ansåg att boken handlade mer om andra än om huvudpersonen. Skvallerbok med andra ord. Nu har Lind & Co gett ut den istället. Där har man inte sådana bekymmer.

Det verkar dessutom vara en riktig ljugbok, snäppet värre än skvaller således, han har åstadkommit (har inte själv velat läsa den) och skådespelaren Örjan Ramberg säger att han istället borde be om ursäkt till alla människor, som har lånat honom pengar och betalat hans krognotor och alla han blåst på lägenheter och hyror i andra hand. Enligt Örjan Ramberg är han ovän med alla för att han aldrig har gjort rätt för sig. Ännu en anledning att skriva bok då och tjäna lite pengar på ljug och skvaller - om han nu inte blir stämd för det. 

Gunilla Persson, numera Hollywoodfru, hade en "romans" med honom och då fick hon 10 000 kronor av honom för en massage i ansiktet. Något som han aldrig fick tillbaka, enligt Johannes Brost. Ord står mot ord för enligt Gunilla Persson betalade hotellet behandlingarna för hon hade ramlat där. Han var inget att ha, säger Gunilla Persson, och därför är han singel ännu i denna dag 68 år gammal.

Här kan ni läsa recensioner om boken och köpa den om ni vill. Bidra till Johannes Brost fattiga ålderdom. För så mycket pension kan han väl inte ha? Han har en c/o-adress än i denna dag. Spökskrivarna till boken har låtit honom babbla på och hans kvinnosyn är heller inte något som han har funderat över, inte heller i denna bok. Plus att språket är platt och intetsägande, enligt GP:s recension. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar