torsdag 2 oktober 2014

Ta hand om era barn!

Här är den senaste nätpedofilen, som är skriven i Husby, och bor tillsammans med män. Den äldsta är 50 år och alla de andra under 30 år. Den här mannen har haft en fasad av vanligt arbete och sedan gått hem och utsatt barn för övergrepp. Pedofilen är 28 år och har tidigare dömts för liknande brott. Han nekar.

Här kan ni se alla namn han använde. Han har också stulit identiteten från yngre pojkar för att lura flickor. Det yngsta brottsoffret är elva år. Han kommer under oktober att åtalas för 68 brott. Han har tidigare dömts till dagsböter. Nu kan han få högst åtta år för alla brotten.

Han har helt enkelt tyckt att det här hade han rätt att göra. Detta handlade om makt. Han har varit mycket rå och offren har mått dåligt. Polisen ville inte ha ett nytt självmord bland barn och därför har de utrett detta grundligt. Dock finns det fler offer. Datorn, som pedofilen påstår har fjärrstyrts, har inte kunnat undersökas fullt ut. 

Här skrev jag förra året om pedofilen Joakim Furublad, som gjorde att en 13-årig flicka tog livet av sig, genom att denne pedofil pressade henne. På facebook hade han startat en grupp där han sade sig ha fått nog av män, som behandlade kvinnor illa. Han fick två års fängelse och kan vara ute igen snart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar