fredag 24 oktober 2014

Den underbare Putin

Denne man som ryssarna aldrig verkar kunna bli av med, som är likadan som de gamla ledarna i Kreml och som naturligtvis vill bygga upp ett imperium. Hur mycket han än förnekar det. Vem tror på det?

Eller ska vi utgå ifrån att det är sant som han säger att allt är USA:s fel? Jo naturligtvis om man upprepar en lögn tillräckligt många gånger så blir den sann. USA har skapat ondskan i världen i arabländer såväl som i Ukraina. Visst. Eller för den delen i EU, som är elakt mot Vladimir. Han uppför sig absolut som om han vore en tsar av den gamla sorten och delar ut presidentposten ett tag innan han tar den tillbaka.

Skum figur, som inte tycker det är fel att ta till vilka knep som helst för att uppnå mer makt. Politiskt spel går ut på detta, tycker han. Utrikesminister Margot Wallström hade aldrig träffat en människa med så iskalla ögon. Han har jobbat vid KGB som ung naturligtvis. Märks på hans framtoning nu också. Han kan väl byta premiärministerposten mot presidentposten under sin livstid? Och därmed sitta kvar. Så länge landet ekonomiskt går så bra som det gör nu är det nog troligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar