tisdag 11 juli 2017

Julian Assange advokat nästlar in sig hos Labour

Ms Jennifer Robinson, som har företrätt Julian Assange i sex år, har gjort sig till mer än vän med Labours PR-man Seumas Milne. Han är gift och 59 år med två vuxna barn, medan hon är 36 år och är bra på att vara vän med världens kändisar, som Amal Clooney gift med George Clooney. Ms Robinson är människorättsadvokat, ursprungligen från Australien precis som Assange. Och kanske kan det ge fördelar med hennes intima förhållande för Assange, som fortfarande inte har lämnat Ecuadors ambassad i London fast Sverige inte längre har någon internationell efterlysning eller häktning på honom. Åklagaren Marianne Ny har lagt ned allt. Dock tänker brittisk polis gripa honom om han lämnar ambassaden. 

Den blonda, vackra Jennifer Robinson är urtypen för en kvinna som vet att utnyttja sina charmerande fysiska fördelar på män. Hon gjorde det också gentemot skådespelaren Bill Murray när de träffades på George Clooneys bröllop. Hon ägnar sig åt mänskliga rättigheter i sin juridiska utövning och kanske också privat. Det gäller att vara generös med sig själv.

Det var Julian Assange som råkade illa ut när han var det och besökte Sverige år 2010. Då tyckte flickorna som han hade samlag med att de skulle gå till polisen. Men något sådant lär inte Jennifer Robinson råka ut för. Vem skulle anmäla henne? Mr Seumas Milne har besökt Assange på ambassaden under det senaste året. Så de båda verkar ha gemensamma intressen. Vad var det Freud sade? Sex makes the world go around? Säg nu inte att jag sprider fördomar om blondiner. Det är konstaterat att de har det förspänt i livet. 
Faksimil från Daily Mails twitter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar