torsdag 29 augusti 2024

Norska kungahuset med utländsk shaman Durek och infödd brottsling Marius

UPPDATERAT

Det norska kungahuset är inte så gammalt. Det kom till genom det danska kungahuset, som skickade en dansk prins Carl till Norge och han fick namnet Haakon VII. Denne kung valdes av folket. Det hände sig 1905 att unionen mellan Norge och Sverige löstes upp och landet blev självständigt då. Men en kung ville de ha. Prinsessan Märta Louise har frigjort sig genom att hon nu ska gifta sig med shamanen Durek Verrett som inte bara är från USA utan också av en annan hudfärg. Modernt ska det vara. Bröllopet äger rum på lördag, men firandet börjar redan i kväll för att hålla på i fyra dagar. 

Kungahuset i Norge skakas också nu av att Marius, son till kronprinsessan Mette-Marit är en våldsam man, som har misshandlat sina flickvänner och uppfört sig så klandervärt att han togs av polisen. Men han ska inte vara med på bröllopet i Norge utan har redan i början på sommaren tackat ja till ett kändisbröllop i Toscana där andra kändisar från Norge gifter sig. En av dem är miljardär. Och Marius som inte är del av kungafamiljen och inte har prinstitel gillar rika människor. Kändisparet är redan gifta i Norge, men ska nu ha det riktigt storståtliga bröllopet i Italien. 

Marius lär komma inför rätta så småningom. Och skandalerna i det norska kungahuset fortsätter sålunda. Marius pappa är en fängelsekund och stundtals är generna så starka. Morten Borg pappa till Marius har knarkat kokain, precis som sonen har erkänt, och fadern satt i fängelse för detta. Det spelar uppenbarligen ingen roll hur gott ställt någon har haft det om generna inte är de rätta. Ibland tror jag att människor är som de är redan när de föds, men miljön kan naturligtvis också spela in. Marius har umgåtts med sin pappa rätt mycket under sitt liv. Marius kallades för prins flera gånger när han jobbade åt Tempus Magazines. Men han är ingen prins. Långt därifrån.

31.8.2024

I dag klockan 13 ska så detta kontroversiella par få varandra utomhus i ett tält om vädret är emot dem. Den självutnämnde shamanen menar att kvinnor med många sexpartners får avtryck inuti kroppen, som gör att underjordiska andar kan få fäste, men si med hjälp av Durek Verrets övningar kan kvinnan bli kvitt dem. Han påstår också att barn får cancer och hjälper till med det för de är olyckliga. Andar orsakar könssjukdomar, vilket denne shaman kan bota och denne shaman kan även stoppa åldrande. Allt kostar naturligtvis tusentals kronor. Det är hokus-pokus för hela slanten och detta har denna prinsessa gått på. Värre än en ond saga. 

Detta par har även umgåtts för flera tusen år sedan, bland annat i Egypten påstår han. Han är sjätte generationens shaman har han sagt. Men hans mamma säger att det är bara påhitt. Mamman har sagt i en intervju att hennes son är lögnaktig, manipulativ och farlig och menar att prinsessan måste ha "blivit hjärntvättad" av sonen. Det kan aldrig gå väl tänker jag. Märta Louise förste man Ari Behn tog livet av sig på juldagen 2019 och hade många psykiska besvär sedan paret skilde sig. Det blev en katastrof för familjen och förstås de tre barnen. Så nu har Märta Louise hittat en man som ska fixa allt. Tro det den som vill. 

Prinsessan Märta Louise ska få sin självutnämnda shaman Durek Verrett på lördag och de har sålt bröllopet för någon miljon till Hello!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar