torsdag 15 oktober 2020

Hamid Zafar ska delta i På Spåret hatade judar och homosexuella

UPPDATERAT

 Förra året var Hamid Zafar, ursprungligen från Afghanistan,  sommarpratare och blev utsedd till Årets svensk år 2018, men han har också anonymt skrivit hatfyllda kommentarer om judar, homosexuella och svenska kyrkan. Han var värdekonservativ säger han och det var ju länge sedan dessutom. Flera år sedan. Han var sökande rent politiskt och upprörd över vad som hände hans hemland. Han är numera moderat och ska delta i SVT:s På Spåret den 4 december i år. 

Det här är ännu ett exempel på hur människor kan dölja vad som finns inuti dem. De visar upp en sida utåt som får belöningar, men känslomässigt står de någon annanstans. Och intellekt och känsla har inget samband hos dem. Det är ännu ett fall av muslimsk omvändelse av nödvändighet och han har numera avstått från vidare kommentarer på vare sig facebook eller flashback. Han är barn- och utbildningschef i Mullsjö kommun i Västergötland. Han var tidigare rektor för skolor i utsatta områden i Göteborg och lyckades vända utvecklingen för en av dem. 

Han kan sägas vara ett exempel till på den intellektuella splittringen hos muslimer. För de ska ju hata kristna och västerlänningar. Men som flyende från dessa länder måste de gå emot den indoktrinering som deras föräldrar och de själva har varit utsatta för. Hamid Zafar kom till Sverige som barn från Afghanistan. På Spåret är redan klart för höstens program är redan inspelat. 

14:08

SVT tar bort avsnitten med Hamid Zafar. Det beslutades i dag. Vilken tur att han inte gick till final då! Han är med tillsammans med Frida Boisen så henne ser vi inte heller. Det är två avsnitt som tas bort. SVT ska tänka över om det går att ersätta dessa båda avsnitt med något annat. Det betyder ju att även motståndarna tas bort tillsammans med underhållningen. Han har dessutom petats av moderaterna från deras integrationskommission. 

16:03

Han lär inte heller få behålla jobbet i Mullsjö kommun. Det säger kommundirektören där. Hamid Zafars rykte är alltför skadat. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar