måndag 4 juli 2022

Det här är vår nästa statsminister!

 Ulf Kristersson har verkligen fattat läget i Sverige. Jag ser hans tal i det regniga Almedalen och slås av skillnaden mellan hans tal och vår nuvarande statsministers. Hon låtsades att hon var en sd:are som älskade Sverige och naturen. Samtidigt har hon en miljöminister, ni vet Strandhäll, som skrattande erkände, att hon hade tagit flyget till Gotland och Almedalen. Det är socialdemokratin nu för tiden i ett nötskal. De är inte att lita på. Falska människor. 

Om vi inte byter regering i september, så är det dags att emigrera. Här kan man ju inte bo när skjutningarna bara blir värre, när vi varje dag läser om mord och våldtäkter. Ett plånboksval blir det i september sade Kristersson. Jo nu kommer risiga tider igen. Jag var med på 90-talet när socialdemokraterna tog ifrån oss mer och fler pengar.  Det var verkligen oförlåtligt. Droppen blev när de tog ifrån min barnfamilj kring 10 000 i månaden brutto när de inte tyckte att jag behövde sjukpenning som gick efter lönen på mitt senaste jobb, utan skulle få samma låga ersättning som a-kassan. De begrep inte ens vad de gjorde för de trodde jag hade förtidspension när jag hörde av mig. För min ersättning var ju så låg! Jävla idioter!

Socialdemokraterna har aldrig begripit ekonomi och därför måste de bort nu i höst, för nu stundar hårda tider. Det är krig i Europa om ni inte har märkt det, och ingen vet när detta tar slut, eller vad Putin tänker hitta på. Det får vara slut med bidragspolitiken och vi ska inte ge bort alla våra pengar till klimatet, som inte behöver vår hjälp. Naturen och klimatet har alltid skött sig själva. Men i vår högfärdiga egoistiska syn på oss själva tror vi att vi har makten att ändra jordens klimat. 

Kristersson har också sagt att sd inte vill sitta i regeringen, för de är inriktade på sak, inte på makten som ministrar. Så han kommer inte att släppa in dem heller i regeringen. Medan vår statsminister, nuvarande Magdalena Andersson, inte avvisar kraven från vänsterpartiet att få sitta i regeringen. Ge henne inte möjligheten att släppa in dessa galningar i regeringen! Och för guds skull låt inte miljöpartiet sitta längre än till september i riksdagen. De har gjort tillräckligt stor skada i vårt land. Här är vår nästa statsminister, som mycket trovärdigt och inspirerat höll tal i Almedalen på Gotland. Han har fattat galoppen. Och han gick igenom alla olika politiska ämnen, som vi har sett gå åt skogen under socialdemokratins makthunger, där de gjorde vad som helst för att få sitta kvar på sina taburetter. 


1 kommentar:

  1. Fast lite dålig tajming att hålla sitt "stora" tal samma dag som statsministern
    befinner sig om inte i livsfara så i fara i ett krigsanfrätt land. Och gissa vem
    som får mest uppmärksamhet i media denna dag ...

    SvaraRadera