tisdag 19 juli 2022

Nä det går inte att ändra klimatpropagandan

UPPDATERAT

Inte går det att plötsligt ändra klimatpropagandan nu. Den har ju hållit i sig åtminstone ett par decennier. Och den gör att politikerna får fritt spelrum med en massa pengar och makt över helt onödiga åtgärder. Inte ens om vi byter regering och miljöpartiet åker ur riksdagen kan denna propaganda gå över till något vettigt baserat på riktiga fakta. Har ni hört att det är 39 grader varmt på Heathrow i dag i London? Det är alldeles säkert människans inverkan för det finns ju så mycket asfalt där plus alla jetplan som har väldigt varma utsläpp där bak ni vet. Förfärligt! Flygplatser borde förbjudas. 

Där jag befinner mig i Stockholms skärgård är det plus 20 och ganska mulet, en helt vanlig sommardag således. Har ännu inte haft några tropiska nätter i år över 20 grader, som brukar förekomma sista veckan i juli, men det kanske kommer. Fast det verkar inte så på 10-dagarsprognosen. Här kan ni läsa att klimatpolitiken inte har någon solid grund i vetenskapen. Men för guds skull nu måste ju ändå alla klutar till för att politikerna ska kunna bestämma mera. Till sist blir det väl som Sri Lanka, där folket gjorde uppror och fick presidenten att fly till Singapore. 

20.7.2022

Det blev hela 40,2 grader vid Heathrow i går. Rekord! Som sagt lägg ned alla flygplatser så ordnar det sig. Temperaturen kommer att sjunka rejält. I Sverige uppmättes 1933 38 grader plus vid Ultuna, Uppsala den 9 juli. Det var som tusan! Hur kom det sig?

19:26

Och klimatministern tar förstås chansen och säger att vi ska vara rädda, vi ska vara mycket rädda. Annika Strandhäll är en parodi på sig själv, men hon har ju inte levt så länge stackarn så hon kan ju inte veta att det var varmt förr i tiden också. 

21.7.2022

Mångdubbelt fler dör av kyla än av värme, men ändå tjatas det oupphörligt om värme. Förresten har Australien haft köldrekord nu. 

22.7.2022

Nä det blev inget absolut  värmerekord - det från 1933 håller i sig - och alla håller tyst nu som tjatade om värmen. Det blev en dag med riktig värme. Kring 30 grader. Herregud det förtjänar vi väl här nästan uppe vid Nordpolen. Det kan vi leva länge på, precis som när vi åker bort till varmare trakter på vintern.  Pinsamt med alla klimatlarmen. 

Här kan ni läsa att det har blivit mer solinstrålning sedan 80-talet för att utsläppen av partiklar har blivit lägre. Det beror således inte på koldioxiden. Så andas ut alla! Det beror inte på oss. 

Redan i maj framställdes världen så här i illrött av SVT. Nu är den närmast svart då. Utbränd som den är. Eller hur? Och det är vårt fel i Sverige. Absolut!


Även på flygplatser används asfalt. Tänk att banorna inte smälter och blir till halkbanor istället! Vilket mirakel!

Jovisst det var värmeböljor över hela världen, men i Paris regnade det och var inte särskilt varmt i dag den 20 juli. Bara kring 21 grader. Men SVT:s Erika Bjerström körde sin agenda med sorgsen röst och menade att halva mänskligheten var drabbad. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar