tisdag 9 januari 2024

Gangsterkrig i Irak

UPPDATERAT

 Om det nu är sant så är gangstern "Benzema" nu skjuten och död i Irak. Han blev 34 år. Det är andra gången han dör. Redan i oktober förra året så iscensatte han själv sin död för att någon skulle få ut en miljon dollar för detta. Både gangstern och den som sköt nu är svenskar. Den som mördade är i 20-årsåldern och från Mellansverige. Han släkt flydde från Albanien och en blodsfejd. "Benzema" har uttalat hot åt alla håll också mot åklagare i Sverige. Han ville tydligen reta upp många. 

Mellanöstern är inte nådiga mot sådana här gangsters, Irak har till och med dödsstraff. Tidigare var denne man kurdiska rävens högra hand, men det sägs att Rawa Majid är gripen i Iran. Låt dem nu skjuta ihjäl varandra utomlands så vi slipper dessa mordiska individer här. Tydligen kände sig denne "Benzema" helt trygg i sitt hemland Irak. Men det var han inte. Finns så många svenskar som är från Mellanöstern så gangsterkriget får gärna flytta dit. 

15:25

Ytterligare två "svenskar" har gripits i Irak enligt polisen där. Väldigt bra! Gangsterkrig får gärna utspela sig i deras hemländer. 

Här återuppstår "Benzema" efter ett iscensatt mord på honom. Han hotade alla till höger och vänster och var väldigt kaxig. Det straffade sig nu till sist i Irak. 

Många kulhål för att vara på den säkra sidan den här gången att "Benzema" verkligen dör. Vila i frid nu till slut! Faksimil från Baghdad Today. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar