måndag 29 januari 2024

Jamal El-Haj vet inte att han umgås med Hamasaktivister

UPPDATERAT

Jamal El-Haj (s) har ingen förmåga att ta reda på vilka som bevistar olika palestinakonferenser. De flesta är totalt okända för honom. Undrar om han vet vilka som sitter i riksdagen? Eller om de är lika okända för honom. Här skrev jag tidigare om honom när han kramade om Amin Abu Rashid känd som aktivist för Hamas. 

I Rosengårds centrum röstade 94 procent på förra regeringens partier i valet 2022 plus då partiet Nyans. Så dessa partier är naturligtvis intresserade av mer muslimsk invandring så att de kan behålla makten i evigheter. Och naturligtvis var det i Malmö som Jamal El-Haj började sin politiska karriär. 

Att delta i palestinska aktivistkonferenser säger Jamal El-Haj handlar om hans familjs existens, hans egen identitet och hans DNA. Han kan helt enkelt inte svika sitt folk, som är det palestinska. Samtidigt har han livslångt kämpat mot Hamas har han sagt. Men om han inte hade deltagit i konferensen 2023 hade han inte kunnat se mamma i ögonen. Denne man är 63 år gammal och fortfarande så bunden till sin mamma att han aldrig har kunnat frigöra sig från henne. 

Det är ytterst märkligt ur svensk synvinkel att han hänvisar till sin mamma och sitt DNA. Varken hon eller hans DNA har något som helst att göra med vad han gör med sitt liv. Vi har inte någon ödesbestämd framtid genom vårt DNA. Men att socialiseras in i myten om att palestinier är de ständiga offren och att de måste utrota judarna och Israel är naturligtvis starkt hämmande och hans mamma måste ha varit delaktig i detta eftersom han skulle skämmas om han inte deltog i en konferens med aktivister. Han är ett för betungande ankare för socialdemokratin i terrorklassade Hamas kölvatten. 

Socialdemokratin har gått för långt i sitt upphöjande av nyligen invandrade från dessa krigszoner. Men hur ska Magdalena Andersson nu komma ur detta dilemma där hon gråtande förklarade att Jamal El-Haj var ett offer, som hade blivit av med 36 släktingar i Gaza. Det var i hans svärdotters familj. Detta kan naturligtvis inte kollas särskilt bra i ett krig. Men för Magdalena Andersson är detta fakta. Hon är själv aktivist för Palestina. Enligt folkbokföringen i Sverige har inte Jamal El-Haj någon svärdotter, men hon kom in i familjen genom ett muslimskt giftermål förra sommaren. Och hon bor nu i januari 2024 med Tamer El-Haj i Malmö, men är fortfarande inte gift enligt svensk folkbokföring.

9.2.2024

Äntligen så vill socialdemokraterna att Jamal El-Haj lämnar partiet och riksdagen. Han har skadat partiet för mycket menar de i Skåne. Bra! Droppen var att han hade försökt påverka så att en imam han gillade skulle få stanna i Sverige. Han vände sig till Migrationsverket för att påverka ärendet, men ville inte att det skulle synas utåt. Bra gjort Expressen som avslöjade detta med en konservative imamen. 

Här sitter Jamal El-Haj med män han inte känner enligt egen utsago. Till vänster sitter aktivisten för Hamas Amin Abu Rashid, men honom säger Jamal El-Haj att han inte lärde känna förrän 2023. Bilden är från 2017. Faksimil från SVT.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar