torsdag 11 januari 2024

Magdalena Andersson tror att alla vill försvara Sverige

 Nu ska vi göra oss beredda för krig enligt regering och ÖB och då är det så att många som är födda i ett annat land tänker inte försvara detta deras nya land. Många skulle nog fly Sverige om detta inträffar. Magdalena Andersson krävde förstås att detta skulle bevisas, men det gjorde SVT redan förra året. 

Särskilt de med utomnordisk bakgrund är mindre benägna att göra värnplikt. Hälften kan inte tänka sig att göra det. Så det är troligt att om det blir krig i Sverige så flyr de till sina hemländer igen. Eller till något land där det inte är krig.

Men Magdalena Andersson fortsätter att vara den där dumdryga politikern, som inte vill se att hennes och andras politik har åstadkommit ett lågskaligt krig redan mot den civilisation, som har skapats under de senaste hundra åren i Sverige. Det gick inte att ta hit hela världen och ge dem bidrag. Den politiken har skadat mer än hjälpt.

Drygt 708 000 personer försörjdes helt på bidrag eller sociala ersättningar under 2022. Det är inte den enskilde som tjänar mest på att gå från dessa ersättningar eller bidrag till arbete eller att försörja sig själv utan staten och kommunen, som då får in mer skatt. 

Kring 30 000 platser behövs numera i häkten och fängelser. En stor siffra för vårt fredliga land. Vi vill inte att landet råkar ut för samma sak som i Ecuador, där en statlig TV-kanal stormades i direktsändning. Detta som en följd av att karteller och organiserad brottslighet har tagit över. De skapade sin maktbas i fängelserna. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar