tisdag 25 november 2014

Miljöpartiet är skadligt för Sverige

Det har sverigedemokraterna absolut rätt i när de säger att det skulle vara enklare att få igenom en ren socialdemokratisk budget. Tidigare i historien har knappast socialdemokratiska regeringen utmärkt sig för att vara fullkomligt utan förnuft, vilket miljöpartiet ofta står för. Politik är det möjligas konst i en demokrati inte det som går att genomföra med vapen eller våld. Det är därför det ofta blir så märkliga turer kring vad som till slut blir kompromisser för att få igenom förslag, som riksdagen kan godta. 

Jag tycker absolut att sverigedemokraterna ska göra sitt bästa för att fälla regeringen. Annars är de inte särskilt trovärdiga. Det här snacket om att ta ansvar hör inte hemma i en demokrati där partierna lovar väljarna det ena eller andra. Den nuvarande regeringen är redan så impopulära för att de har backat på en mängd förslag och för att de visar sin inkompetens senast i dag när de fick backning på att människor inte själva ska få välja vilken vård de ska ha.

Här kan ni läsa Miljöpartiets valmanifest som gäller 2014-2018. Det betonar sådant vi inte kan påverka i vårt land särskilt mycket, som klimatet på jorden och alla människors rätt på jorden att ha det bra. Grunden för politik gäller ekonomi och arbetsmarknad och det kommer först på nionde plats i partiets uppräkning. Allt vad Miljöpartiet räknar upp under den punkten motverkas av andra partimål. Barnfattigdomen ska avskaffas säger de. Hur ska detta gå till när vi ständigt importerar nya fattiga människor till Sverige i en aldrig tidigare skådad omfattning. Hur ska det gå till som de säger, att inte skjuta över våra skulder på våra barn? När alla är tvungna att skuldsätta sig som har barn och behöver någonstans att bo. Hur ska det kunna bli så att den som blir sjuk eller förlorar sitt jobb inte blir fattig? Som våra system är utformade så följer detta lika säkert som ett brev på posten.

Dessa mål kunde ha varit rimliga för mer än 20 år sedan innan ekonomin brakade i Sverige på 90-talet och folkgrupper blev fråntagna sina inkomster. De kunde också ha varit rimliga innan de sydligare länderna i Europa tvingade andra länder att bidra genom EU till deras kraschande ekonomier. De var smarta nog att slösa bort sina egna tillgångar för de var ju med i EU och andra länder fick betala. Sverige är det land skrönorna omtalar på internet som ett paradis gjort av vin och honung för alla som har lust att komma hit. Inget kunde vara mindre sant och det blir också en allt större lögn för varje dag som går. Fäll regeringen det är det enda rätta i en demokrati!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar