fredag 27 juli 2018

Fredrik Segerfeldt blir muslim fast han är ateist

UPPDATERAT
Den liberale debattören och författaren (han satt i TV4:s nyhetspanel i morse) Fredrik Segerfeldt från Karlskrona blir muslim eller har tvingats till det för annars hade han inte fått gifta sig med sin älskade hustru från Marocko. Han heter numera Karim som muslimskt namn. Det är mest något han gjorde på papperet, säger han. Men han är fortfarande för fri invandring och väntar nu på sin hustru. För handläggningstiderna är så långa, mer än ett år. Men hon kom till slut hans älskade Fatima Bousetta, som är mycket yngre än honom. Precis som det ska vara i den muslimska världen. 
Fakismil från Google.

Jo så är bestämmelserna när det gäller äktenskap med utlänningar för att alla behöver se att detta är ett riktigt äktenskap. Min äldste son har gått igenom den processen. Men han tvingades inte byta religion eftersom hon är ryska. Hon fick dock intervjuas av ryska myndigheter och vänta i sitt hemland tills allt var klart. Efter att de hade gift sig här.

"Karim" Fredrik Segerfeldt ska nog inte uttala sig för mycket om att han egentligen inte är muslim. Då kan allt gå åt skogen. Jag tror inte att Marocko ser så vänligt på sådana erkännanden. Muhammed drev ut de tre judiska stammarna när han kom till Medina då de inte ville underkasta sig islams lära. Han massakrerade männen och tog kvinnor och barn som slavar. Detta skedde åren 623-627. Även i dag är muslimer som vill leva mer sekulärt inte skyddade genom islam utan kan bli dess offer.

Så här har profeten själv sagt i en hadith:


– I de sista dagarna kommer en del unga och dåraktiga människor att träda fram. De kommer att tala på bästa tänkbara sätt men de kommer att överge islam lika fort som en pil går genom sitt byte. Deras tro kommer aldrig att nå utanför deras strupar. Var ni än stöter på dem så döda dem, ty den som dödar dem skall belönas på uppståndelsens dag.

28.7.2018
Blodmånen i går lär vara ytterligare ett tecken på att vi lever i de yttersta av tider. Planeten borde enligt vissa redan ha gått under i går. De trogna skulle då ha samlats på berget Sinai och tagits upp till himlen. Många kristna tror att också de döda ska uppväckas. Dessa sagor från 2 000 år tillbaka lever fortfarande inom människor. Dock är profeten Muhammed senare och mer krigisk, vilket tyvärr har medfört krig och IS. Och samtidigt tror alla de tre lärorna judendomen, kristendomen och islam på en och samma gud, enligt Morgan Freeman i programserien "Jakten på Gud". Detta hände sig när mänskligheten övergav tron på att naturen var besjälad och att anfäderna levde vidare där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar