torsdag 19 november 2020

Lerin och Junior blir trösten på julaftonen

 Ja de här fina båda gubbarna blir de som får förgylla ensamheten hos många på julaftonen. Kanske är ensamheten värre i år än någonsin eftersom covid-19 sätter käppar i hjulen. Lars Lerin är välkänd för oss genom alla program han har gjort. Och deltar gör också maken Junior (eller Manoel Lerin som han egentligen heter). Men redan den 25 november börjar en ny serie med Lerin som heter Lars sommarö och handlar om sommaren förstås plus matlagning och kärlek, liv och död, som avhandlas med gästerna. 

När någon blir kändis i TV så ska den helst vara med i alla program. Så fungerar utslitningsmekanismen och sedan kan de försvinna och aldrig mer synas till. Det här året har väl blivit höjdpunkten för Lars Lerin. Hur det blir sedan vet ingen. Han har uppnått pensionärsåldern och vi får hoppas att han inte drabbas av covid-19 inför detta viktiga julaftonsuppdrag. 

Sonen Rafael skulle också ha velat vara med i julprogrammet, men det får han inte. De båda barnen Gabriel och Rafael (5 och 4 år) får tillbringa julaftonen med en vän medan papporna jobbar. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar