fredag 29 januari 2021

Karolin Hakims misstänkte mördare häktad

 En 22-åring är häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet på läkaren Karolin Hakim. Han är livstidskriminell och har bytt förnamn från Bilal till Isak. Mordet upprörde många eftersom hon höll sin lilla baby i famnen. Hon var själv tillsammans med en kriminell och det var han som var målet för skjutningen.  Det var att hon sade eller skrek: Vad gör ni? som gjorde att hon blev utsatt för skottlossningen, medan hennes pojkvän fegt sprang för livet därifrån. 

Den här adressen i Malmö, där den misstänkte mördaren bor i en femrummare, är sedan gammalt övertagen av invandrare. Vi har det problemet i Sverige sedan 2000-talet att vi har importerat kriminalitet och människor, som aldrig kommer att vilja ingå i det svenska samhället. Den här trappuppgången är totalt segregerad från Sverige. Inte en enda med svenskt namn bor där. De tjänar heller inga pengar utan ligger på löneskalan långt till vänster som ni ser nedan. 

Något för justitieminister Morgan Johansson att ta tag i? Nä det officiella Sverige har sedan länge gett upp om dessa människor. Det är ju rasistiskt att säga att de är kriminella. Denne Isak är naturligtvis dömd för en massa brott redan innan. Han är dömd i elva brottmål tidigare. Och han hade varit ute från fängelset i två veckor när han sköt Karolin Hakim. Han började begå brott som 15-åring och var med i projektet "sluta skjut". 
1 kommentar:

  1. Lika många rum i lägenheten som området har inkomstpoäng, om jag
    såg rätt ...

    SvaraRadera