fredag 8 januari 2021

Stefan Löfven har aldrig handlat på nätet

 Att statsminister Stefan Löfven är dåligt utbildad det visste vi, men att han inte kan handla på nätet visste vi inte. Han är 63 år och borde ha kunnat göra detta eller lära sig detta. Men han säger i en intervju med SVT att han tillhör den generationen som inte kan eller vill. Jaha. 

Kan inte någon utbildad förbarma sig över honom och lära honom hur man gör? Och kan inte någon upplysa honom om att han har nästan 200 000 i lön så han borde ha råd att köpa vad han vill och inte leta reservdelar till en rakapparat i affärerna, eller lämna in sin klocka till urmakaren. Vilken tid lever han i? Det låter som 1950-60-talet. Kanske har han stannat i dessa årtionden för att han är född på 50-talet. Och för att han blev bortlämnad av sin mamma redan som baby. Stackarn!

Vi äldre ska kunna allt möjligt över internet, men har en statsminister, som inte vet hur man gör. Det är pinsamt att han inte kan be om hjälp heller. Hans fru kan tydligen inte detta. Nä hon är ju äldre, hela 69 år, och några barn att fråga har han inte. Helt handikappad kommer denne man att bli när han till sist blir pensionär och ska leva i Sverige. Han får väl gå kurs då. 
1 kommentar:

  1. Man avgör själv på vilket sätt man väler att konsumera. Jag är själv försiktig med just näthandel. Det gäller också ge ut sitt BankID till annan person.

    SvaraRadera