fredag 22 december 2023

Hamal El-Haj måste lämna sin riksdagspost

 Om socialdemokraterna ska vara ett pålitligt parti kan de inte ha en riksdagsman som planerar och deltar i en palestinakonferens som kopplas till Hamas, som i sin tur är terrorstämplad i USA och EU. Nu måste Magdalena Andersson ta avstånd och peta denne riksdagsman även om det betyder förlorade Hamasröster.

Det är skrämmande hur mycket dessa terrorröster betyder för socialdemokraterna. Det hela påminner mig om Quisling under andra världskriget. Ni kanske inte minns, men det var den regering som fanns när nazisterna hade invaderat Norge. Vi kan inte ha ett Quislingliknande parti, som värnar mer om terrorister än andra väljare.

Så när kommer denne riksdagsman att avgå och inte bara lämna utrikesutskottet som han redan har gjort? Bara en domstol kan avsätta en riksdagsman, men Magdalena Andersson måste nu säga åt El-Haj att han inte kan sitta kvar för att han har blivit en för stor belastning.

Fredrik Kärrholm (m) förtalsanmäldes av El-haj hos polisen när han hade kallat El-Haj en säkerhetsrisk med koppling till Hamas. Det fanns inget allmänintresse för denna förtalsanmälan. Inget samhällsintresse sade åklagaren. Nej det beror av att detta är ett fritt land. Inte ett muslimskt. 

Här skrev jag tidigare om detta. 

Hamasledaren Ghazi Hamad är stolt över att offra civila palestinier i kriget mot Israel. Det är en fruktansvärd ideologi, som ser döden som något att sträva mot. För andra människor än denne ledare själv naturligtvis. Han befinner sig inte i Palestina. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar