onsdag 9 december 2015

Prinsessans hund blev bara nio år

UPPDATERAT
Stackars Zorro blev sjuk och "måste tas bort" av prinsessan Madeleine i dag. Lilla vovven. Han måste ha levt ett hårt liv. Vår egen jack-russel-terrier Lukas blev sexton år, men han levde med samma familj hela tiden och hade den att ta hand om. Han var som en hundpappa till våra barn, vaktade dem särskilt när de var ute och simmade. Då kastade han sig i sjön för att se till att de kom iland ordentligt. 

Men Zorro fick ofta byta miljö och blev omhändertagen av olika människor och någon gång när han var ett år så blev han alldeles bortglömd på det hunddagis, där han tillbringade dagarna, och då fick han följa med en anställd hem till förorten. Stackars Zorro skakade hela vägen, ovan vid tunnelbana som han var. Dagen efter fick han dock träffa prinsessan igen.

Han såg alltid så sorgsen ut på ögonen Zorro. Det gjorde inte Lukas. Se de båda bilderna nedan. Jag tror Lukas hade ett roligare liv, mer fyllt av glädje och upptåg. Av mening helt enkelt. Han ligger begravd i vår trädgård. 
10.12.2015
Prinsessan Madeleine är med i Skavlan i morgon i SVT och berättar att hon alltid har skytt offentligheten, att hon är naturligt blyg, men har vant sig som offentlig person att framträda och kämpar med detta. Sådan matte sådan hund kanske?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar