måndag 7 december 2015

Problem med vrede

UPPDATERAT
Jo det har 19-åringen som utan provokation dödade Ida Johansson, 21 år,  i somras när hon var ute på en joggingrunda. Det var ett tips som gjorde att han togs in till förhör och när hans dna rekordsnabbt undersöktes så stod det klart att det var han som var mördaren. Han lider av en psykisk störning, men inte så stor att han inte kan dömas till fängelse.  Han har haft psykiska besvär sedan barndomen med depressioner och mobbning. I dag åtalas han för brottet och också för ett annat brott. Åtalet kommer klockan 11. 
11:08
Mördaren som har erkänt heter Kristoffer Andersson och han ångrar sig. Det brukar brottslingar göra när de åker fast. Det är fullt möjligt att han hade kunnat bli en seriemördare. Obegripligt hur han har kunnat falla genom alla stolar genom barndomen. Han är åtalad dels för mord och också till försök till grov våldtäkt, men han säger att det inte fanns något sexuellt motiv. Bevisningen i fallet är stark.
26.2.2016
Kristoffer Andersson blir dömd till vård.  Detta sedan en ny undersökning hade kommit fram till att han lider av en allvarlig psykisk störning. Han blir dömd till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar