onsdag 23 mars 2016

Göteborg portar muslimer

UPPDATERAT
En stor konferens hålls för femte året i rad i Göteborg av muslimer i föreningen Sveriges Förenade Muslimer. Men nu har kommunen fått reda på att det finns kriminella element bland dem och därför får de inte hyra en stor idrottshall. De har istället fått söka sig lokaler på annat håll. 

Personer inom verksamheten kan misstänkas för våldsbejakande extremism och detta är enligt vad polisen och säkerhetspolisen har sagt till Göteborgs kommun. Så bara några dagar innan konferensen skulle ha börjat har de fått byta lokal. Konferensen är tänkt att stärka unga muslimer i deras tro. 

Talare är bland andra Amanj Aziz som ska tala om diskriminering och rasism. Hans åsikt är att muslimer inte bör rösta och han relativiserade det som hände i Stockholm vid juletid när självmordsbombaren sprängde sig år 2010. Han har också sagt:
Amanj Aziz arbetar mot diskriminering.

"När stora representanter går ut i media och basunerar ut att islam betyder fred så begår de orätt mot sig själva och sin publik. Islam kommer inte från salam som betyder fred utan från asslama som betyder att ge upp eller att underställa sig. Därmed betyder inte islam fred utan underkastelse. Men, och ett stort men, är att med islam så kommer fred till samhället. I alla tider när islam har vari den styrandes ideologi och muslimernas intresse har satts i främsta rum, så har samhället präglats av rättvisa, akademia, utveckling och moral."

Detta betyder att först när islam behärskar världen så blir det fred, för då har alla underkastat sig denna lära och den styrande som går efter islams ideologi. Kalifatet nästa!
24.3.2016
Och här har Göteborgs-Posten vaknat till också och skriver om denna konferens som startar på påskaftonen. Föreningen anklagar nu kommunen för "islamofobi" och säger sig vilja agera rättsligt mot Göteborgs kommun. År 2014 fick föreningen 150 000 kronor i bidrag av Göteborgs stad. En av föreläsarna de har haft var anonym och hade åkt till Syrien och anslutit sig till IS och han uppmanade fler att åka. Föreningen har också haft föreläsare som har uttryckt att jihad i Syrien är bra för att få komma till paradiset och få sina synder förlåtna. 

Föreningens mål är att varje hushåll i Sverige ska ha ett exemplar av Koranen i sin ägo och slogan för årets konferens är: Koranen - din ledstjärna genom livet. Här kan ni läsa om föreningens förklaring av haditherna (återberättelser). Då går de tillbaka till 1200-talet och en lärd från den tiden. Hans verk beundras i dag av den muslimska nationen världen över, säger föreningen. Finns det en muslimsk nation? Föreningen har redan skrivit ett öppet brev till Göteborgs kommun om avbokningen av stadens sporthall. De säger bland annat att våldbejakande extremism inte är straffbart i Sverige. Nej det stämmer, men snart så.
12:53
IS ser Sverige som ett legitimt mål precis som Frankrike och Belgien. De som dödades i Belgien ses som korsfarare och otrogna, som det är jihadisternas skyldighet att döda. Galningarna har inte begripit att korsfararna är döda sedan nästan tusen år och att jihadister är terrorister. 
17.6.2016
Men staten Sverige vet inte att SMF är en extrem organisation utan ger statsbidrag till dem med 535.200 kronor i år. Häpnadsväckande! Det är Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor som delar ut pengarna. Kulturminister Bah Kuhnke uttalar sig inte om saken, för det får hon inte. Och generaldirektör Lena Nyberg har inte gått att nå. En del myndigheter verkar släpa efter i det här landet. Inga offentliga medel ska gå till våldsbejakande budskap har regeringen beslutat och det här är verkligen en sådan organisation, som inte ska ha några statsbidrag!
18.6.2016
Och här avslöjar DN den korruption som äter sig in i den svenska statsapparaten när Omar Nur jämsides med sin statliga anställning som den som ska granska bidrag till antirasistiska föreningar själv har drivit en skola med statliga medel och inte har kunnat uppge vart bidragspengar har gått. Omar Nur är dömd för brott mot staten genom bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll. Bra DN! Här skrev jag tidigare om att Jasminskolan stängdes av Skolinspektionen år 2013 för att den var en muslimsk skola. Omar Nur var rektor och huvudman för den skolan och där var eleverna tvungna att gå till fredagsbön och där fanns inga musikinstrument för att eleverna inte skulle tappa koncentrationen på Allah. 

1 kommentar:

 1. Islam ordet är arabiska och kommer från ordet istslam vilket betyder att (ge upp) och lyda order !
  Orden Islam och Iman/ eman är alltid tillsammans och en muslim ska ha både egenskapen annars är man inte en muslim. Men vad betyder orden?
  Islam är ett arabiskt ord som betyder att överlämna sig och alltid vara under lydnad utan att ha rätt att ifrågasätta något (samma som en robot). Islams budskap är koranen och haditherna. Koranen som sägs vara från Gud och de rätta haditherna som är vad Muhammad har sagt. Vad är tron (Iman på arabiska) inom islam? Ordet tro (Eman) är sammanbundet till ordet Islam, alltså en riktigt muslim ska vara Islam och ha eman. Iman betyder att tro på koranen och Muhammad som Guds sändebud och allt de har sagt. Eman betyder att man ska använda sig av koranen och haditherna för allt man gör (sharialagarna). Eftersom enligt Islam så finns det inget koranen och Muhammad inte har pratat om, så måste man följa och dessa lagar och behöver inte ha några andra lagar som framställt av människor.
  Islam är att överlämna sig och vara under lydnad. Vad ska man lyda? Där kommer ordet eman in, , man ska lyda Gudens ord (koranen) och Muhammads råd (hadither). När man praktiserar koranen och haditherna då är man en riktigt ISIS medlem alltså en riktig muslim som har förstått religionen och vad Gud och Muhammad kräver från sina följare!
  Att vara muslim är samma som att vara en slav. Gud i koranen kallar människor öppet för slav (abd på arabiska) namnet abulla betyder Gudsslav, likaså med alla andra namn som har abd med.. Gud säger: (Jag har skapat de osynliga väsendena och människorna enbart för att de skall dyrka Mig (51:( 56 )).
  Detta är väldigt kortfattat vad orden Islam och Iman (tro) betyder.

  SvaraRadera