onsdag 30 mars 2016

Se upp med 22-åringar som vill förlova sig dyrt

En 22-åring försökte lura en 82-åring genom att stå i en butik och välja ut den dyraste förlovningsringen till sig själv. Men butiken var på alerten och larmade väktare. När denne dök upp så lämnade paret snabbt butiken, men väktaren noterade bilnumret och larmade polisen. 

Polisen åkte sedan och pratade med mannen och då visade det sig att han hade lite problem med minnet och att kvinnan dessutom hade lurat honom tidigare i år då hon hade lånat pengar av honom. Hon var anmäld för detta och nu greps hon för att ha försökt lura honom igen. Detta hände i Malmö. Men det finns säkert fler ställen där gamlingar blir utsatta för liknande försök.

Kan bero av att både män och kvinnor är sexuellt aktiva långt upp i åldrarna, vilket ungdomen inte tror riktigt. Men det är nog bra att hålla sig till sin egen åldersgrupp då blir man eventuellt inte lurad. Hela 94 procent av kvinnorna som är äldre än 70 tycker att sex är givande och positivt. Och majoriteten av 70plussarna var också tillfredställda med sitt sexliv. Både kvinnor och män. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar