onsdag 23 mars 2016

Hur länge ska terrorn få råda?

UPPDATERAT
Det som hände i går i Bryssel lägger en våt filt över världen. Det finns knappt några andra nyheter. Människors problem försvinner i jämförelse med att ett par idioter till män tar sig själva av daga samtidigt med ett 30-tal helt oskyldiga människor. Det går inte ens att hitta ord starka nog att fördöma detta. 

Islam är inte längre fredens religion. Det har hänt för mycket. Inte sedan Bader Meinhof-ligan härjade har det varit så illa ställt med de intellektuella inom Västvärlden. Sveriges Television visade upp stor förvirring i går. Programledarna visste ingenting för de satt tillsammans med gäster och spekulerade. De kunde inte ta sig samman och visa det som andra visade: att det fanns en bild med tre gärningsmän publicerad i medier i Belgien. Plus i stora televiserade nyhetskanaler i världen som alltid sänder direkt. SVT uppförde sig som om de var den enda nyhetskanalen i världen.

De visade istället en falsk bild från en explosion på en flygplats 2011 i Ryssland. En desinformation de gick på. Deras research fungerade helt enkelt inte. Jag följde belgiska medier och Sky News. De var tillräckligt tillförlitliga. Sveriges Television har gått så långt åt fel håll att de inte ens tror på andra etablerade medier i andra länder. Det går alldeles utmärkt att läsa vilka tidningar man vill i världen. Det är bara att låta Google översätta om man inte kan språket. 

Men Sveriges Radio slog rekord när de publicerade en pixlad bild på den efterlyste terroristen, som hade fått kalla fötter och släppt ett bombbälte och försvunnit. De pixlade hans ansikte. De följde sitt reglemente som säger att en misstänkt inte ska visas upp förrän den är dömd. Om ens då. Behöver man verkligen pixla en bild på en misstänkt som vem som helst kan se ändå? Och som sändes ut i SVT helt opixlad till slut.

Här är vad jag sammanfattade i går om vad som hände i Belgien. 
Här är den efterlyste terroristen
Najim Laacharaoui.
Han dog tydligen på flygplatsen 

i Bryssel. 
Och har nu sent om sider visat sig
vara Mohamed Abrini. 
Han är eftespanad.
Eller också är han Faycal Cheffon. 
Rent löjeväckande 
hur mycket desinformation. 

8:00
De båda terroristerna som dödades i Bryssel är identifierade som två bröder, kända av polisen sedan tidigare. De heter Khalid och Brahim El Bakraoui. Khalid hade hyrt en lägenhet under falskt namn, där skottlossning utbröt med polisen. De var tidigare kända för grova brott, men inte för terrorism. Här kan ni läsa om tillslaget mot den lägenheten, där fyra poliser skadades och en terrorist, som fortfarande är skriven i Märsta, dödades. Terroristen Abdeslam som efterlystes efter Paris-terrorn i november bodde där också i lägenheten utanför centrum av Bryssel. 
10:15
Nu kom jag in igen på mitt bloggkonto efter att ha varit utestängd ett tag. Den efterlyste från i går är känd sedan tidigare också och heter Najim Laacharaoui.
10:55
Enligt belgiska medier har Najim Laacharaoui blivit anhållen. Bra!
11:12
Najim Laacharaoui är marockan till ursprunget och växte upp i Schaarbeek utanför Bryssel. Han är elektroingenjör, 24 år och begav sig 2013 till Syrien. Han kom tillbaka 2015 och hjälpte till att göra bomberna till terrordåden i Paris. Hans dna har hittats i ett hus där bomberna gjordes. 
13:00
Tyvärr så verkar terroristen fortfarande vara på fri fot. Desinformation tidigare.
15:38
Slutliga siffrorna på döda är nu trettiotvå och de skadade uppgår till otroliga 260 stycken. Så många fler som kunde ha varit döda. Vi får hoppas att de skadade återhämtar sig och att de skyldiga grips. 
20:44
Nu visade det sig att Najim Laacharaoui var den som sprängde sig på flygplatsen medan en annan terrorist fortfarande är efterlyst och denne vet man inte vem det är. Vilken röra! Och ännu mer desinformation. Trist!
26.3.2016
Om man ska tro Daily Mail så heter mannen på bilden där uppe Mohamed Abrini. Det är ingen ordning på alla dessa ursprungsmarockaner, som numera är terrorister. Han är belgare och flydde från flygplatsen utan att hans bomb hade detonerat. Det var amerikanska myndigheter som identifierade mannen. Han reste förra året till England för att ta bilder av en fotbollsstadium i Birmingham och han ses som organisatör av terrordåden i Bryssel.
9:04
CNN går ut med att den här mannen  nedan hade en viktig roll i terrordåden: en syrian som är 28 år och heter Naim al Hamed. Han lär ha kommit över Grekland i september förra året tillsammans med alla flyktingar.
12.04.2016
Och det har visat sig att denne Naim al Hamed var Osama Krayem uppvuxen i Malmö i en helt vanlig muslimsk familj. Han är 23 år och avvek till IS förra året eller året innan och tog sig tillbaka till Europa med ett falskt pass. Hans lillebror är dömd för rån. En helt vanlig muslimsk familj som sagt. 7 kommentarer:

 1. Hej Ann Helena Rudberg!
  ''Islam är inte längre fredens religion''
  Det som fick mig att skriva det här brevet/meddelandet är de 6 orden ovan som ni hade skrivit i dagens blogg..
  Jag vill bara ge en sammanfattning av islam religionen, allt jag säger här är från koranen och de sanna/rätta/starka haditherna, så att säga ingen muslim ska våga säga emot eller ifrågasätta något! Det som jag tar upp här är bara minsta lilla och kommer inte säga ett ord utan att hänvisa till själva koranen och de sanna haditherna.
  Nu frågar jag dig, har islam någonsin varit fredens religion? Det som ni har skrivit betyder att islam har varit fredens religion, vilket har aldrig varit det!
  Jag själv är från en muslim familj, dessutom min pappa är imam och jag kan allting om den riktiga islam religionen, det har aldrig funnits någon fred i islam religionen, och det kommer aldrig att finnas, man kan inte ändra på koranen och starka haditherna (det som Muhammad själv har sagt)!
  Hela islam är grundat på de två, dvs. koranen och haditherna, i koranen står tydligt att allt annat förutom islam är förbjudet, och samma sak haditherna pekar på samma sak och förstärker allt som förekommer i koranen.
  Jag tar upp det i två delar. Del 1 koranen och del 2 Haditherna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag väntar på att vår ärkebiskop ska framträda och försvara muslimerna. För det gjorde hon senast. Muslimer är verkligen inte terrorister.
   http://www.dagen.se/dokument/islam-fredens-religion-eller-våldets-ideologi-1.313704

   Radera
  2. Jag förstår dig, jag vet vad du menar och håller 100% med dig.
   Vi hundratals miljoner muslimer som har blivit lurat och vilselett trotts att vi har samma språk som religionen och lever/ har levt i ett samhälle som har drunknat till botten inom islam har inte förstått vad islam är för något än, hur kan en svensk ärkebiskop förklara vad islam religionen är för något fanskap?!
   Det finns runt 1 en miljard muslimer runt hela världen, och 99,9% av de är ärftliga muslimer och endast en väldigt liten del har valt islam som vuxen, resten har fått det från föräldrarna, samhället och kontinenten/ platsen där de lever i. Av alla dessa muslimer är kanske 10% som har förstått vad islam har för budskap och hur en riktig muslim ska vara, resten har faktiskt ingen aning om vad religionen har för budskap för mänskligheten. Det som är lite konstigt är att nästan alla eller majoriteten av muslimerna läser både koranen och haditherna men ändå aldrig tänker på vad de betyder. Jag själv tidigare när jag var muslim och läste koranen några gånger, jag tänkte aldrig på orden utan bara läste om och om samma sak hela tiden liksom alla andra muslimer! T. ex fråga hur många muslimer ni vill ute i affären, på gatan osv..om aya (verse) 9:29 som säger döda alla icke muslimer så nekar de direkt till det, fast de kanske har läst det flera gånger! Samma sak gäller haditherna, som lurad och vilselett muslim nekar man till allt negativ om religionen dessutom försöker man skydda den också.. Nyligen pratade jag med min syster och sa till henne om hon visste att den som lämnar islam ska halshuggas, hon starkt nej och trodde aldrig Muhammad sade något sånt, jag sa också kolla/ läsa koranen 33:50 kanske ditt namn finns också med :) , då blev hon förvånad, men det tar lång tid att förstå religionen och man måste själv kunna läsa och förstå , man måste läsa med hjärnan inte med hjärtat.
   Men vad händer när man har förstått sanningen om islams budskap? Det finns endast två alternativ då man förstår koranen och läser många gömda dolda hadither. Antingen man blir en ISIS medlem eller så som jag blir en Ateist. Det finns inte mellan de, för att religionens lagar tillåter inget annat.
   Alltså när man förstår allt vad islam religionen säger , resultatet är antingen en terrorist ISIS medlem som hatar människor , naturen och djuren, gillar förstörelse, vill ta sitt liv och släcka andras liv, eller så blir man en unik ateist som gillar livet, mänskligheten och naturen

   Radera
 2. Del 1:
  I koranen förekommer 96 gånger att muslimerna ska kämpa och kriga mot icke muslimer tills alla blir muslimer, alltså 96 gånger på ett tydligt och direkt sätt, sedan det förekommer hundratals gånger till att man ska endast tro på koranen och alla de som inte gör det är ''kafer'' viket betyder att de är på fel väg och muslimer har rätt i att tvinga de på olika sätt att bli muslimer.
  Den allra tydligaste versen i koranen som säger på direkt sätt att kämpa/ kriga mot icke muslimer tills de antingen blir muslimer, betalar tron skatter eller dödas är (9. Surah At-Taubah (The Repentance) verse 29) alltså koranen 9:29) säger såhär:
  29. Fight against those who (1) believe not in Allah, (2) nor in the Last Day, (3) nor forbid that which has been forbidden by Allah and His Messenger (4) and those who acknowledge not the religion of truth (i.e. Islam) among the people of the Scripture (Jews and Christians), until they pay the Jizyah with willing submission, and feel themselves subdued.
  och i 14 säger: 14. Fight against them so that Allah will punish them by your hands and disgrace them and give you victory over them and heal the breasts of a believing people.
  Okej! så det som förekommer är att gud säger till Muhammad att meddela muslimerna att kriga/ kämpa mot alla icke muslimer tills alla blir muslimer. Vad händer om man inte blir muslimer då? De kristna och judar som inte väljer bli muslimer ska betala jzya dvs. gå på knä och betala pengar för att få behålla sin religion eller kämpa till döds. sedan döda alla icke troende (ateister) och folk som har andra religioner tell exempel hinduser, buddister, yezider osv.
  Alltså detta är koranen, och det förekommer också i koranen ''jihad'' självmord för guds skull, sedan det förekommer många olika döds sätt liksom att amputera högra benen samtidigt med vänstra handen eller tvärtom med många andra otäcka döds sätt, men den allra vanligaste dödssättet som Muhammad själv och nära har gjort att halshuggning.
  Är är versen som tydligt säger vad som ska hända med de som inte vill ha islam: [5:33] De som kämpar mot Gud och Hans Sändebud och vars strävan det är att störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv skall utan förskoning dödas eller korsfästas eller få hand och fot på motsatta sidor avhuggna eller förvisas från [sitt] land. Denna förnedring skall de utstå i detta liv och i det kommande livet skall de få utstå ett outsägligt lidande..
  Alltså kort sagt allt som ISIS gör idag är en ren kopia av vad Islam har gjort genom tiderna när de haft makten.
  I koranen 51:56 säger: [51:56] Jag har skapat de osynliga väsendena och människorna enbart för att de skall [känna Mig och] dyrka Mig.
  Alltså fråga då inte varför muslimer är efterblivna!
  I 8:39 också: [8:39] Och kämpa mot dem till dess förtrycket upphör och all dyrkan ägnas Gud.

  SvaraRadera
 3. Del 2 Haditherna, det Muhammad har sagt, (Hadith Sahih)
  Jag inleder med några koran verser som styrker Muhammads beroende av sexualitet och visar en tydligt bild av hans personlighet
  I 33:50 Gud ger rätten till Muhammad att knulla hela världen, alltså att ha sex med vem han vill, och Gud säger att denna rätt är endast till Muhammad, alltså tänk dig Guden som har skapat 400 miljarder galaxer har alltid haft tankarna hos Muhammads penis!!
  [33:50] PROFET! Vi har förklarat dem till vilka du har gett deras brudgåvor som dina lagliga hustrur; de som du rättmätigt besitter [av fångar tagna i krig för trons sak] som Gud har tilldelat dig [kan läggas till dem]. Dina kusiner på din faders sida och din moders sida som utvandrade med dig har du också rätt att ha sex med, och den troende kvinna som vill skänka Profeten sin hand, om Profeten anser äktenskapet lämpligt; detta är en rätt som tillkommer dig ensam med uteslutande av [andra] troende..
  I 8:41 tänker Gud på Muhammads fickor och säger att allt ni plundrar när ni attackerar icke muslimer ska ge 1/5 en femte del till Muhammad: [8:41] FEMTEDELEN av det byte som ni tar i krig - det måste ni veta - tillhör Gud och Sändebudet och [hans] närmaste. Obs, Suraha 8 i koranen heter Al Anfal dvs. plundring, och här ger gud en femte del av den totala plundringen till Muhammad!!
  Alltså hela koranen fortsätter på det sättet, döda, halshugga, knulla, plundra, amputera, kränka mm..

  SvaraRadera

 4. Jag tar upp bara några viktiga Rätta och Starka Hadither som har alltid varit /är avgörande inom islam:
  1: Muhammad har sagt: Kämpa mot icke muslimer tills de säger/ roppar trosbekännelse, alltså blir muslimer då trosbekännelse består av att erkänna att Muhammad är sändebud och koranen är från gud. Så detta betyder att det ska inte finnas fred så länge hela världen inte har blivit muslimer..
  2: Muhammad har sagt: Den som ändrar sin religion från islam till någon annan religion eller som bara lämnar islam ska straffas med döden ''halshuggning''. Personen kallas för ''murtad'' dvs. förrädare!
  Alltså om jag som barn har ärvt islam religionen från mina föräldrar / förfäder , eller redan i min mammas mage är muslim, sedan när jag som vuxen kan tänka, läsa och skriva och inte vill vara muslim så är jag ''murtad'' och ska bestraffas med halshuggning, bara för att jag inte vill ha något som jag inte själv har valt! vilken logik finns i detta?!
  3: Muhammad har sagt: attacker de ställen, städer och länder som inte är muslimer och tvinga de under vapenhot att bli muslimer. Det finns tå metoder, en heter GHAZA eller GHZWA, detta är den sämsta metoden och betyder att utan att meddela de i förtid skicka en arme och knacka på dörren. Alla som inte blir muslimer ska dödas, kvinnorna ska våldtas och barnen säljas, egendomen plundras, detta är då ghaza.
  Den andra metoden är FATH, vilket betyder att muslimerna skickar först en sändebud med islams budskap till icke muslimerna och berättar om att islam och de ska välja bli muslimer, om de vägrar ska de ges alternativ bara till (judar och kristna) vilket är att betala Jzya dvs. gå på knä och betala pengar, om de vägrar betala så ska de också dödas, våldtas, säljas och plundras.
  Alla de tre hadither jag nämt förekommer i Muslim och Bkhari böckerna och är starka/rätta hadither. Hela islam har spridits genom FATH och GHZA, och vid alla GHAZA och FATAH har verse 9:29 koranen och den (tredje Hadithen som jag nämnt) har använts som motivering och mål, på detta sätt har islam nått hela världen, tidigare i Spanien och öst Europa ,hela mellan Östen och delar av asien..

  Så jag fattar ingenting när man säger islam är en fredligt religion, när själva koranen och Muhammad som grundare inte har varit/ är fredliga, när Muhammads ersättare och efterföljare inte har varit fredliga, när alla islams stater gamla och nya genom tiderna inte har varit / är fredliga, när hela koranen och det mesta av rätta hadither inte är fredliga och uppmanar för terror och krig, så var kan man finna den där freden som sömniga muslimer och icke muslimer pratar om??!!
  Alla muslimer och icke muslimer som säger att islam är fredlig har inte förstått ett dugg av islam religionen. Isis är den riktiga islamen och jag har aldrig någonsin sett något de gör och inte finns i koranen eller en sann Hadith, allt ISIS gör är en direkt tolkning av koranen och haditherna . slut.

  SvaraRadera
 5. Har gått ur Svenska kyrkan pga av "ärkebispen" Jackelen....

  SvaraRadera