onsdag 27 juli 2016

Blottare i Rättvik

UPPDATERAT
Sådana här syner såg man förr på mentalsjukhus. I parken i Långbro i Stockholm och på andra mentalsjukhus brukade de stå och vifta med könet, men numera är det en annan sort som går omkring och flinar öppet på stan och drar fram sitt kön inför barnfamiljer i Rättvik.

Den här mannen sågs av ett stort antal människor i Dalarna och han togs senare av polisen. Han gick omkring länge så en privatperson tog bilder av honom. Han brydde sig inte. Han hör hemma på ett flyktingboende för människor kände igen honom, men polisen har ingen identitet ännu på honom. Så tråkigt att uppenbarligen sjuka män får gå omkring fritt på stan.

En pappa, vars dotter i fem-sexårsåldern blev utsatt för detta, blev så upprörd att han tog ett armeringsjärn och jagade iväg mannen. Polisen tog den sjuke till slut för sexuellt ofredande, en pensionerad polis, för någon bil fanns inte att skicka och han fortsatte att dra i könet senare inne på polisstationen. Tydligen har han gått omkring tidigare i Rättvik och gjort samma sak, men nu blev det för mycket när så många människor såg honom. Plus alla barnfamiljer, som var lediga ute på stan. 

Samtidigt inleds rättegången där fotbollsflickor i Göteborg blev sexuellt ofredade för en och en halv vecka sedan under Gothia Cup. Det är den marockanske lagledaren Mohammed El Asmar som nu står åtalad för sexuellt ofredande av tre tonårsflickor. Straffet lär bli kring en månads fängelse. 
4.8.2016
Lagledaren fick två månaders fängelse mot sitt nekande. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar