tisdag 19 juli 2016

Melania Trumps kopierade tal

Det spelar väl ingen roll att Melania Trump kopierade nuvarande presidenthustrun Michelle Obamas tal. Melania tror väl att det på något magiskt sätt ska göra att hon blir som Michelle kanske. Det får hon väl tro. Melania Trump är något av en golddigger och hon härmar eftersom hon inte vet bättre. Hon är tidigare fotomodell och smyckesdesigner och har lyckats att ge Donald Trump en son Barron Trump. Gott nog. Hon föddes i Slovenien 1970 och har framgångsrikt skaffat sig det hon har velat i livet. 

Både hon och maken Donald har krävt bevis tidigare på att Barack Obama är född i USA. Han har publicerade sitt födelsebevis för fem år sedan och sade då att han inte hade tid med sådant nonsens. Man måste nämligen var född i landet för att kunna bli president. Så därför kan skådespelaren och tidigare guvenören i Kalifornien Arnold Schwarzenegger aldrig bli president i USA.

Melania Trump skulle bli
 en het presidenthustru.
Men det är knappast vad USA behöver. 
Melania Trump sade också att hon blev kär i Donald Trump för 18 år sedan för att han var så snäll, rättvis och omtänksam. Kan tänka att han är det mot henne. Hon är ju vacker och han är 70 år medan hon fortfarande är enbart 46 år. Det skiljer en hel generation dem emellan och han kunde vara hennes pappa. Naturligtvis skulle hon ha berättat någon liten anekdot som visade att han är det som hon sade, men hon hade ingenting. Så långt hade hon inte tänkt. Hon uppför sig som en riktig och äkta troféhustru. 

Hillary Clinton leder stort bland kvinnorna i USA. För de vet att Donald Trump inte respekterar vare sig dem eller deras makar om det skulle bli så att han verkligen blir president. Han är affärsman inte politiker, vilket han har bevisat om och om igen under sin valkampanj. Han fick stöd i senaste opinionsundersökningen med 41 procent och Hillary Clinton hade 46 procent av väljarna.

Valet är den 8 november och dit är det ganska långt. Men i olika opinionsmätningar och förutsägelser den 15 juli i år om vem som blir president tror kring 70 procent att det blir Hillary Clinton medan således kring 30 procent tror på Donald Trump. Inte så mycket att prata om med andra ord. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar