fredag 2 december 2016

Missbrukade öppna hjärtan

Människor med öppna hjärtan har medmänsklighet som sin ledstjärna. De ser och inser när andra lider och kör inte över dem eller skadar och dödar dem. Och inte heller förstör dessa människor världen, så att en del av mänskligheten behöver fly. De flyende har inte insett att de måste skydda sina öppna hjärtan. Att de måste älska sig själva först och främst och ta hand om sig själva innan de kan sträcka ut sina händer till andra. Över hela jordklotet missbrukas de människor som har öppna hjärtan. 

Denna stora icke helt medvetna del av mänskligheten har inte lärt sig att se igenom orden som makthavare, politiker och andra kändisar strör över dem. Ord som kan vändas mot de omedvetna genom att det låter som om de är riktiga ord. Vissa människor har lärt sig att använda ord som: "hjälp till flyktingar", "gåvor till behövande" för att själva ha nytta och gagn av dessa ord. De berikar sig under dessa paraplyer av ord och låter som om de har öppna hjärtan.

Vi har och har haft många som har bedragit de omedvetna i världen. Många har varit politiker med stor makt, men andra har varit opinionsbildare på annat vis genom kändisskap och lekprogram i rörliga bilder i hemmen eller genom de vågor genom etern som går i radio. Det går alltid att lura andra människor, som ännu inte har skyddade öppna hjärtan och ser klart, genom att vissa tar på sig masker av välvilja och låtsas att den del de visar fram är allt de är och förblir. 

Detta är möjligt genom att människorna ännu inte har upptäckt vad öppna hjärtan betyder och hur man skyddar ett sådant hjärta. Vår sammankopplade värld har blivit en lekstuga för de icke medvetna och detta gör att de lägsta nivåerna inom människorna ofta får stort utrymme. Allt detta yttrar sig i våld, krig och mord på andra av samma art. Samt förstörelse av civilisationen. Motmedlet mot allt heter att ha öppna hjärtan, men inte överge andra delar av det en människa består av. Förnuft, logik och realistiska bedömningar ska fortfarande finns med i bilden. Att enbart ha ett öppet hjärta betyder att vem som helst kan ta över den människan och göra vad den vill med den.

Hur vet du om du har ett öppet hjärta? Det känner du i kroppen. När du ser någon som far illa så känns det i din egen kropp, i ditt eget hjärta. Men att förbli i känslan betyder att du blir mycket sårbar. Att vem som helst kan skada dig inuti din kropp. Att du ger bort din styrka. Det går att döda dig, som också har gjorts med otaliga människor genom århundradena. För människor med öppna hjärtan försvarar sig inte. De litar på att andra är som de själva och ska hejda sig innan våldet har tagit över. Men en del av mänskligheten har passerat dessa spärrar. För deras hjärtan har aldrig öppnats. Världens räddning är att de som har börjat bli medvetna går vidare på den vägen. 
Bilderna är religiösa och beskriver första stadiet av den
medvetenhet som mänskligheten behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar