lördag 24 december 2016

Prinsessan Leia kämpar för sitt liv

UPPDATERAT
Carrie Fisher drabbades av en hjärtattack ombord på ett flygplan mellan London och Los Angeles i går. Hon andades inte på tio minuter enligt rapporter, men fick livsuppehållande vård på planet och hjärtat startades igen. Hon fördes till intensiven och hennes tillstånd är kritiskt. Carrie Fisher är 60 år och gjorde senast en roll i den nya Star Wars-filmen Rouge One och kommer att vara med i den nya Star Wars-filmen Episode VIII som kommer under 2017. Hon har skrivit åtta böcker och varit med i otaliga filmer. Hennes föräldrar är Debbie Reynolds och Eddie Fisher och hon har en dotter Billie Lourd, som är 24 år och hon skyndade till sjukhuset tillsammans med hunden Gary, Carrie Fishers franska bulldogg.



26.12.2016
Mamma Debbie Reynolds twittrade att dottern är stabil och hon kommer att meddela om det blir några förändringar för hennes dotter Carrie. Och hon tackade för alla goda böner och önskningar för Carrie.
27.12.2016
Carrie Fisher är död. Jo det kändes att hon inte skulle klara sig. Hon dog mitt uppe i livet. Gott så. Vila i frid lilla prinsessa.
28.12.2016
Naturligtvis var det drogerna som tog hennes liv också, säger en vän. Inte lätt att vara berömd själv med berömda föräldrar. Trist för hennes 84-åriga mamma att överleva sin dotter.
29.12.2016
Mamma Debbie Reynolds fick föras till sjukhus med misstänkt stroke. Att få begrava ett barn är det värsta en människa kan råka ut för. 
6:58
Debbie Reynolds klarade heller inte detta utan dog själv också. Ett dygn efter Carrie Fisher. En sådan tragedi. Huruvida hon verkligen sade att hon ville vara med sin dotter som sista ord vet vi inte, men det påstår TMZ. Enligt dem sade hon till sin son Todd Fisher att hon saknade Carrie så mycket och att hon ville vara med henne. Fem minuter senare fick hon en stroke. Enligt TMZ hade hon haft flera hjärnblödningar i år och hennes hälsa klarade inte dotterns död. Här skriver Variety om hennes liv. Nedan twittrade Mark Hamill om detta grymma år.
30.12.2016
Mor och dotter kommer att bli begravda tillsammans. Det säger Todd Fisher. Han vet inte när eller var ännu, men så kommer det att bli. 
6.1.2017
Och här är efterspelet med en begravningsceremoni privat med inbjudna gäster i Hollywood. Carrie Fisher ville bli kremerad och hennes mamma begraven som hon var. Lite av Carries aska skulle läggas i hennes mammas kista, enligt Daily Mail. Själva ceremonin tog plats i Forest Lawn Memorial Park, Glendale, Los Angeles. Många artister och filmstjärnor ligger begravda där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar