torsdag 19 januari 2017

Två svårt brännskadade när de stal bensin

UPPDATERAT
Om någon ska stjäla bensin måste de veta hur de ska bära sig åt och inte få allt att ta eld, vilket hände i natt i Säffle i Värmland när två killar i 25-27-årsåldern försökte slanga över bensin till dunkar på ett släp vid en bensinstation. Det började brinna och de fick allvarliga brännskador. De lyckades ta sig från platsen i bil, men hittades senare i Säffle med svåra skador. De är kända av polisen sedan tidigare.

Nu ligger en av dem på intensiven i Karlstad med allvarliga brännskador och den andre ska forslas vidare till Uppsala eftersom han har mycket allvarliga och utbredda brännskador och behöver specialistvård. Var det värt att stjäla? Nej det tycker nog ingen av dem i dag. Det här är ett sätt för dem att upptäcka att det kanske är dags att byta livsstil. Om de överlever.
22.1.2017
Sorgligt nog dog den svårast skadade av dessa båda män. Trist! Inte värt att försöka stjäla bensin. De anhöriga är underrättade av polisen. 
24.1.2017
Tyvärr är de sörjande lika oförsiktiga som den man som dog. De tänder nu ljus vid bensinstationen, där den döde försökte stjäla bensin. Öppen eld är inte tillåten vid bensinstationer på grund av brandrisken. Polisen hoppas de ska ta sitt förnuft till fånga.

1 kommentar:

  1. den som blev mest brännskadad avled i natt tyvvär för han var en god vän til mig

    SvaraRadera