måndag 24 april 2017

Islamisterna har inga vänner kvar

UPPDATERAT
Det hade de ända tills den 7 april i år i Sverige, men då tog kärleken slut till dem. De missledda, som hade fått utstå så mycket i sina liv och som hjärntvättades till att begå terror. Sverige har genom sin undfallenhet låtit terrorister bli det de ville i landet. Och detta pågår fortfarande. Man kan ju inte döma ut en religion för något som några få gör. Jo det kan man visst. Särskilt när det handlar om att ta död på andra för att få komma till paradiset. Själv dömer jag ut alla religioner rakt av eftersom de tar ifrån människor makten för att ge den till andra människor. För att de påstår sig ha en särskild förbindelse till makter, som inte finns på jorden. 

Nu är två personer anhållna för detta terrordåd på Drottninggatan i Stockholm och inte ens den underjordiska organisationen, som i åratal har hjälpt "papperslösa" att hålla sig undan kan klara av att försvara detta dåd. Detta var ett hårt slag mot alla hjälpande kvinnor mest, som enligt kristen tradition ska ta hand om hela världen. För överklassen i det här landet har alltid haft dåligt samvete över fattigdomen och eländet som finns. De har sett det som att det gällde först och främst för hundra år sedan att sprida kristendomen i världen, att omvända infödingarna så de förstod hur de skulle leva. Men när inte detta har hjälpt så skulle Sverige ta hand om dem. För det skulle vi tjäna så mycket på både materiellt sett och när det gällde poäng i himlen.

Synen på människor som har kommit utifrån har splittrat landet, men långsamt inser kommunalpolitikerna att de inte kan ta hand om alla. Det statens politiker vältrar över på dem är inte rimligt. Och risken för terrordåd har inte försvunnit i Sverige ens nu. Det finns tillräckligt många galningar här fortfarande. En del menar att Sverige ska hålla sig undan allt som har med kriget mot IS att göra. Vi ska fortsätta huka för de makter som försöker erövra världen, precis som vi gjorde under andra världskriget. Var rädda och håll er borta är budskapet. Som när Reclaim the suburbs fick ställa in sitt evenemang i april.  

13:59
Norge som är ett helt annat och öppet land än vad Sverige är har en officiell förteckning över de som kan bli terrorister. Man vet att 88 procent av de kartlagda är män och att två av tre är under trettio år. Huvuddelen kommer från invandring från muslimska länder. En av fem är inhemska konvertiter. I Sverige har Säpo i flera år sagt att dessa är ungefär 300 som kan tänkas ingå i terrortankar. Men ingenting är släppt om dem annars. Inte ens riksdagen vet mer så det går inte att vidta några specialinriktade politiska åtgärder.
25.4.2017
Här berättar mamman till den misstänkte terroristen i Örkelljunga, att hon trodde det var maskerad polis från Tjetjenien som rusade in i det lugna villakvartet och allt måste vara ett missförstånd för hennes 26-årige son är som ett stort barn. De kom hit för två och ett halvt år sedan för att söka asyl. Hon gråter så hon skakar och har fått veta av journalister att hennes son finns i Stockholm på Kronobergshäktet. 
18:40
Den misstänkte från Örkelljunga är inte längre misstänkt utan släppt. Skönt för mamman och honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar