tisdag 4 april 2017

John Chrispinsson föll ihop utanför gymmet

UPPDATERAT
John Chrispinsson blev 60 år. Han föll ihop utanför gymmet på väg därifrån. Detta plötsliga dödsfall har chockat kollegorna på SVT och Marianne Rundström berättade i morse per telefon i Gomorron-programmet hur mycket hon kommer att sakna honom med en glad röst, som om det inte alls hade gått in att John Chrispinsson är död. Han dog i går. 

Alla känner vi igen honom och kan höra hans lugna och glada röst i vårt inre. Så mycket har han jobbat med televisionen och radion så att varenda en vet vem han är. Han tillhörde de berömda som föddes 1956. Nu är han plötsligt borta. Ta det lugnt också på gymmet. Det kan orsaka döden att anstränga sig för mycket. Stress är farligt!
13:51
De anhöriga säger att han gick bort hastigt i en infarkt av något slag och att han tidigare hade behandlats för borrelia. Men de vet inte om det påverkade något. Han hade haft borrelia ganska länge enligt dem. Borrelia har jag också haft. Mot detta får man antibiotika, men det försvagar knappast hjärtat vad jag förstår.  Det är en fästingburen sjukdom, som det inte går att vaccinera sig emot. Upptäcks genom att en stor röd ring för det mesta uppträder runt bettet som fästingen har gett. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar