tisdag 18 april 2017

Hurra nu röstar vi på socialdemokraterna!

UPPDATERAT
Nä jag skojar bara, har ingen aning om hur jag tycker vi eller ni ska rösta nästa år. Spelar det någon roll? Inte särskilt stor roll kanske när det är omvärlden, som bestämmer hur det går för Sverige och alla brottslingar som bränner ned hus så fort de hinner. Det medför att BNP ökar i Sverige för alla brott, olyckor och skadade människor gör att hjulen rullar fortare. Finansminister Magdalena Andersson hade bara goda nyheter att meddela på presskonferensen i dag. Tydlig slagordspolitik, där "attacken" på Drottninggatan var det som nämndes först. 

I vårt land jobbar vi som aldrig förr. Mer än alla andra i EU. Folket sliter livet ur sig och vad får det för detta? Normalt ska vårbudgeten bara innehålla ändringar för oförutsedda händelser, men är verkligen klimatet, förlossningsvården eller skolan oförutsedda händelser? Däremot är polisens tillskott på 700 miljoner nödvändigt på grund av den ökande brottsligheten. Det är dubbelt så vanligt att människor födda i utlandet begår brott som de som är födda här med svenska föräldrar.

Här är det senaste spektakulära exemplet på vad som kostar samhället pengar. En irakier som har lurat försäkringskassan på nästan 800 000. 
12:16
Att premiärminister Theresa May oväntat har utlyst nyval till den 8 juni i Storbritannien gör inte världen mer stabil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar