fredag 22 juni 2018

Mördandet slår rekord

UPPDATERAT
Ännu en man är skjuten och mördad i Malmö. Han var 24 år. I år har 89 personer mördats. Det är fler än förra året vid samma tidpunkt. Och skjutandet har tagit över för i juni har åtta män skjutits ihjäl och fyra av dem i Malmö. Det är gangsterkrig som pågår och det nya mordet har koppling till trippelmordet tidigare i veckan. Mördandet kommer att fortsätta tills tillräckligt många är döda. Allt handlar om makt och pengar. Vilket fantastiskt fint land vi har fått nu denna midsommarafton 2018. 
12:14
Flera är gripna efter det senaste mordet. Polisens insatsstyrka slog till i morse mot en lägenhet i Lindängen. Nu får vi se om de lyckas hålla dem gripna eller inte. Problemet är att mördarna och de kriminella i Sverige inte sitter inne särskilt länge. Ut på gatan igen och begå nya brott. Så ett par tusen man kan hålla Sverige i ett järngrepp. 
23.6.2018
En av männen som sköt den 24-årige mannen i går greps för han haltade från platsen och gömde sig i ett buskage. Det var en av de som skadades i måndags, när tre dog vid beskjutning av ett internetkafé. 

Här skrev jag tidigare om morden i Malmö. 

Denna kalla och regniga midsommarafton är inte Sverige fritt från mord.
Vila i frid alla ihjälskjutna män!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar