måndag 3 juli 2023

Sverige påstås vara ett osäkert land för muslimer

UPPDATERAT

 Genom kampanjer på sociala medier vill islamistiska krafter att muslimer flyttar tillbaka till sina hemländer. Det är väl en bra slutsats. Det finns ju ingen anledning att befinna sig i ett land som bränner koranen och som sedan kommer att bränna muslimer, som det skrivs på någon Sverigefientlig sajt. Även ryska statsmedier deltar i denna kampanj. Det är med målet att försöka hindra Sverige från att bli medlem i Nato. 

Sverige är ett icke lämpligt land för muslimer för Sverige bekämpar aktivt muslimer och är fientligt inställda mot muslimer. Den här kampanjen har hållit på ganska intensivt sedan 2022, då också omhändertagandet av muslimska barn var på tal. Dels är det medveten desinformation om Sverige, men också de som tror att det de påstår är sant. 

Svenska varor ska bojkottas och även brännas menar dessa motståndare till det svenska sättet att leva. Det påstås också att bara koranen får brännas, nej då det vi att vilken bok som helst får eldas upp om någon vill. Även andra religiösa skrifter och bibeln. Exporten från Sverige går dock mest till Norge, Tyskland, USA, Danmark och Finland och således inte till muslimska länder. Så det finns inte så många svenska varor att elda upp i arabiska eller muslimska länder.

17:49

Salwan Momika har blivit vår nye Lars Vilks och lever nu på hemlig ort med polisbeskydd. Han tänker inte bränna fler koraner för det här visste han skulle ske. Det räcker nu. Han säger: "Detta är den verkliga islam. Koranen uppmanar alla icke-muslimer att dödas, än mindre att kritisera islam och deras profet. Det här en den islamiska terrorismen som jag pratade om och hur farlig den är för det svenska samhället och svenska värderingar och lagar." 

PS. Här förklarar en reporter med icke svenskt namn i den svenska statstelevisionen noga vem denne Salwan Momika är och hur mycket de än har sökt honom så hittas han inte. DS.


Familjen Khalil lämnade Sverige och Arlöv för att flytta till Amman, så det finns muslimska familjer som lämnar Sverige. Detta skedde av oro för islamofobi. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar