fredag 31 maj 2024

Ismail Abdo och Rawa Majid terrorister

UPPDATERAT

Nu har de båda gangsterkungarna gått vidare från vanliga mord till terror i Europa.  Det avslöjar Jerusalem Post, som säger att denna terror har riktat in sig mot israeliska ambassader i Stockholm och Belgien. Allt ingår i en terrorvåg som har samband med Olympiaden som går i Paris i sommar. De båda svenska gangsterkungarna Ismail Abdo och Rawa Majid jobbar på uppdrag av Iran. Den 26 juli börjar Olympiaden i Paris och innan dess ska terror drabba Israel i Europa. Även Säpo bekräftar detta. 

USA och Storbritannien har åter anfallit Jemen för att stoppa iranstödda anfall från Huthirörelsen där mot sjöfarten. Iran är bland det värsta landet i världen med sin religion som genomsyrar allt både privat och politiskt. Det behövs utresetillstånd för medborgarna för att lämna landet. Perser är största folkgruppen, sedan kommer de som är ursprungligen azerbajdzjaner (azerer) och en tredje folkgrupp är kurder. Islam genomsyrar också Azerbajdzan som land. 

Iran (Persien) var i forna tider världen mäktigaste land och har en lång historia. Redan tretusen år före Kristus var det en stadsstat och det sträckte sig från Egypten till Indien när det var som störst. På 600-talet tog islam över landet och islam infördes istället för zoroastrismen, som dyrkar elden som symbol för sanning och upplysning. Den höga visheten har skapat världen menar denna religion, men i människors tankeliv finns två motsatta sätt gott och ont att se världen. Grundare är Zarathustra, som menar att människan genom sin fria vilja måste stödja och inspireras av den höga visheten och så göra gott. 

Islam som tog över på 600-talet gjorde så att stammarna i arabvärlden, som krigade mot varandra, kunde enas under en religion. Det var Muhammed som blev profet och som införde Guds (Allahs) ord i världen. Det sista som sades därifrån. Efter Muhammed har inte Gud eller Allah hört av sig något mer. Alla människor ska underkasta sig denna religion vilket islam också betyder. 

Men Iran har avslöjat att det är en total maktreligion genom de maktfullkomliga religiösa män som håller människor fångna inom Iran och islam. Förtrycket av kvinnor och flickor är gränslöst. Kvinnor måste täcka sig och offentligt ha slöja annars kan de få spöstraff. Nu kan vi invänta fler terrordåd i Europa. Från denna religion som har spårat ur. 

Fortfarande finns skräck inför islam i Europa, men denna religion måste behandlas på ett annat sätt. Och regeringar behöver förstå att islam är något annat än vad Europa är berett att ta till sig. 

13:29

Iran förnekar att de har använt kriminella för terror. Naturligtvis gör de det. Varför skulle de medge detta? De är förstås oskyldiga. 

Här omtalar Jerusalem Post att gangsterkungarna har blivit terrorister åt Iran. Det betyder att det kommer fler terrordåd genom barn som blir kriminella och kan begå brott i Europa. Kriget mot judar är absolut. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar