tisdag 4 juni 2024

Journalistförbundet bakom bordellövergrepp i fastighet

Det är en stor skandal att Journalistförbundet inte ha kunnat få bort de prostituerade från sin fastighet i Solna på nästan tio år.  Så länge har övergreppen mot unga flickor fått pågå där. Jag visste att det fanns en särskild kö för journalister för det har det funnits i många år. Då kunde man få en lägenhet också inne i stan för Journalistförbundet ägde hus där tillsammans med PP Pension. 

Men vem vill bo i ett hus där det på bottenvåningen finns en bordell i form av ett hotell? Jag ställde mig aldrig i kö där så jag har sluppit denna bordell. Det är organiserad brottslighet, som har tagit sig in i Solna där det också bor profilerade journalister. Men varför ska man kacka i eget bo, som det brukar heta? Ingen journalist verkar ha avslöjat att denna bordell finns. Det är genom krypterade tjänster på Whatsapp som sexköparna kan få kontakt. Det är ofta hallickar från Östeuropa som placerar "sina" flickor där. 

Nu har dock tidningen Journalisten vaknat och skriver om detta när det är avslöjat. 



Mila är placerad här av sin hallick. Hon kommer från Östeuropa. Det är lagligt att sälja sexuella tjänster, men köparen begår ett brott mot dessa flickor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar